Tässä talossa on ehkä maailman rumin hissi ikinä! Hissin seinät on päällystetty ruskealla muovimatolla. Siltä materiaali ainakin näyttää. Onneksi minun ei tarvitse käyttää tätä rumaa(ja pelottavaa) hissiä muuten kuin kulkiessani vintille. Joka sekin vaikuttaa vain paikalta, jonne tullaan tekemään itsemurhia. Ääks, tänne minun piti jättää joitakin turhia tavararoita ja talvivaatteita, koska asunnossani ei ole tarpeeksi säilytystilaa. Vintin ikkunasta näkymät keskustan ylle ovat kyllä mahtavat. Ehkä tälläisten maisemien takia olisikin kivempaa asua ylimmäisessä kerroksessa maantason sijasta. Noh, joku päivä. Koska yritin asettautua tänne mahdollisimman pian, saada paikat tutuiksi ja oppia tuntemaan tätä kaupunkia, ensitöikseni herättyä(okei, heräsin siis kymmenen aikaan) lähdin lenkille. Ajatuksena oli suunnata läheisen uimarannan maastoon, mutta jotenkin taisin innostuksissani hölkätä paikan ohi ja päädyin katselemaan kateellisena Wisteria Lane- tyylistä asuinaluetta. Vihreitä, isoja nurmikkoja, hyvinhoidettuja taloja. Oih, minäkin haluan!

 Sen sijasta vietin äsken pari kolme tuntia läheisellä uimaranta/leikkikenttä- nurmikolla. Siellä oli muitakin ihmisiä, joten päättelin että on ihan hyväksyttävää paahtaa itseään siellä. Ja ai miten kivasti aurinko paistoi. Ihanaa oli tuntea kuinka iho alkoi lämmetä säteistä, ja ehkä myös hieman ruskettua. Itseruskettajat pitää ottaa taas kehiin! Eihän se kesäntunne tule ollenkaan, jos eniten ihmisessä häikäisee valkeat kintut valkean hellemekon sijasta! Jos katsoin taakseni auringonottopaikaltani, näkyi siellä tälläinen rakennus. Hassua miten enemmän tämä kaupunki vaikuttaa kaupungilta verrattua edelliseen. Olen ihan huumaantunut! Ja jotta muistaisin kuuman miehen maneerit, luin British Glamouria, johon oli listattu kuumia näyttelijöitä. Oma suosikkini on tietenkin Gerald Butler, joka oli vasta sijalla 22. mutta ei pidä antaa tämän huolettaa. Minulle Gerald on aina ykkönen! Single: Yes(Jes!), Age: 39(eli ikäeromme on siis vaivaiset 19 vuotta! Vanhin mies, jonka kanssa olen ollut on ollut minua yhdeksän vuotta vanhempi. Jos tähän lisää vielä ne surkeat kymmenen vuotta, ei voida oikeastaan puhua ikäerosta..) 

 Mutta Gerald jääköön täksi kesäksi sivummalle, koska kerrankin elämässäni muistini ei ole pettänyt minua! Kävin ystäväni luona täällä vierailulla alkutalvesta viime vuonna ja kun saavuimme baariin, tuntui että olisin astunut miestaivaaseen. Tai "eat all you can"- ravintolaan. Ja minähän söin! Siis silmilläni. Ai että mitä miesherkkuja.

 (Ja nyt kun katson ulos ikkunasta, katselen taas yhtä miesherkkua! Mistä näitä miehiä satelee!!!!)

 Noh, silloin siis sanoin ystävälleni, että NYT odotan muuttoani entistä innokkaammin. Tämä mieshehkutuspostaukseni alkaa vaikuttaa ihan pikkuisen epätoivoiselta, mutta kun on viettänyt vuoden sadan naisen ja kahden miehen kanssa baarissa, tuntuu taivaalliselta saada vaihtoehtoja. Ja vähemmän kilpailijoita. Aamulenkilläni hölkkäsin veden vierustalla olevalla polulla, kun huomasin vedessä ankkoja. Tai no siis sorsia. Minua alkoi huvittaa, koska näköjään täällä päin sorsienkin kohdalla sukupuolijakaumat ovat nurinperin. Poikasorsia oli ehkä 5-7, kun niitä vaatimattomampia tyttösorsia oli vain kaksi.

 Nyt kello lähentelee puoli viittä ja minä lähden kohta suihkuun ja valmistautumaan iltaan! Sinkkuelämää 2- elokuvan ensi-ilta on meille kuolevaisille vasta tänään ja vaikka kukaan ei sitä vaadikaan, niin ajattelin pynttäytyä valkoiseen kynähameeseeni, ehkä keltaisiin korkkareihin ja toppiin. Hiukset saavat suoristuksen ja naamani todellakin saa kerroksen meikkiä! En tiedä mistä se johtuu, mutta naamani on alkanut ilmestymään finnejä. Aivan kuin teininä.

 Ainiin, laitan tämän "ostoslistan" nyt tänne, että en unohda.

 OSTA NÄMÄ ASIAT:  

  •  Ruskeaa nahkaa oleva laukku(käyttölaukku) sekä samantapainen valkoisena
  • Valkoinen kesämekko, esim. Nellyllä voisi olla yksi..
  • Siniset farkut eli sellaiset tumman siniset, skinny farkut(tregginsit käy tietty myös!)
  • Kevät/kesätakki(koska minulla ei oikeasti ole takkia! No joo, ostin tuollaisen trenssin mutta se onkin sittenkin hölmön värinen)
  • Ne ihanat SOKOKSELLA myynnissä olevat valkeat kumpparit! HALUAN!

 Nämä vielä, niin olisin hyvin onnellinen. Ainakin pienen hetken. :)