Meidän perheessä kissakin voi katsoa koiraelokuvaa.. :) 

Vaikkakin iloisena yllätyksenä sankari-kissalla oli iso rooli pentujen pelastamisessa Disneyn elokuvassa 101 Dalmatialaista.

 Lähdin siis pikaisesti käymään kaupungilla päivempänä. Ajattelin, että koska oli vielä epävarmaa pääseekö äiti lähtemään kanssani ostoksille, menen sitten yksin. Pienoinen virhe. Kyllähän sieltä sitten löyty vaikka mitä! Sokoksen 3+1 päivät ovat varsinkin kuin huumepiikki himoshoppaajalle. Aah, minun oli pakko saada se uusi kukkaro ja lopulta päädyin ostamaan 13€ Benettonin kukkaron. En ole koskaan ennen maksanut noin paljoa kukkarosta!Tässäpä kuva suurimmasta osasta ostoksistani!

 Pinkki huppari&harmaat college housut, Citymarket
 Muumi-muki(Poliisimestari)
 Kosmetiikkaa(Sokos ja citymarket)
 Kukkaro(Colors of Benetton, Sokos)Ihana yksityiskohta! Kyllä nyt kelpaa ostella! Plus kauniin ulkomuodon lisäksi tässä on tuplasti enemmän tilaa korteille ja kaksi lokeroa, johon voi laittaa ajokortin tai muun kuvallisen kuvan. Ja tämä on valkoista nahkaa! Aah, rakastan valkoista nahkaa ylikaiken!!! Lähikuva tästäkin ihanuudesta.

  Nyt hyvää ja munaisaa pääsiäistä! Ennen inhosin, jos joku sekoitti pääsiäisjuhlaan jotain rivoa, mutta minä voisin ottaa mielelläni tämän pääsiäisen vastaan munaisissa tunnelmissa! Yöks, olen ällö! :D