Kun haluan rauhoittua, kuuntelen Once-elokuvan soudtrackiä. Alkaen (minulla spotifyssa) rauhallisesta Falling Slowlysta kiihkeään Say It To Me:een.

 Yyh oksettavaa katottavaa tämänpäiväinen Dr. Phil! Tuon naisen isä on selvästikin häiriintynyt ja todellakin uskon, että väitteet hänen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tytärtään kohtaan ovat totta. Miksi muuten kukaan järkevä ihminen nauraisi tuollaisille vakaville syytteille? Lisäksi hän jo myönsi, että on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen veljeään ja sisartaan. Ainut oikea sana kuvaamaan tuota miestä on sanoinkuvaamaton kuvotus.
 Ei nyt tuli suurempi kuvotus, kun tyttären OMA ÄITI kertoo miten "minun ja tyttäreni välillä ei ollut koskaan vahvaa sidosta..". Tämäkö oikeutti kaikien tapahtumien näkemisen ja sitten silmien sulkemisen niiltä? 

 Noniin, ei pitänyt kirjoittaa tuosta vaan hieman iloisimmista asioista. Soitin tänään eräästä asunnosta tulevassa opiskelukaupungissani ja no sen asunnon näyttö oli täynnä, mutta sitten kivan kuuloinen täti puhelimen toisessa päässä suositteli ovv, ja nyt minä olen heidän asiakkaansa. Sama se mitä kautta saa asunnon, muuttaminen ei ole koskaan halpaa! Aina on välitysmaksuja, vakuutuksia ja monen kuukauden ekstravuokria. Voi kun löytäisi asunnon, joka olisi keskustassa, siinä olisi tätä asuntoa halvempi vuokra ja se olisi yhtä kaunis. Huvittavaa kyllä, tällä hetkellä pelkään eniten, että seuraavassa asunnossani on muovimatot! :D Nämä parketit ovat vaan niin kauniit, rakastan näitä. Saan kai jo parin päivän päästä s-postiini tietoja vapaista asunnoista. Toivottavasti löydän mieleiseni.

 Koska tämä muuttoasia nyt otti tulta allensa, tuntuu vähän hölmöltä aloitella minkäänlaista säpinää kenenkään kanssa. Mietin, että mitä jos viettäisi villin sinkkukesän. Uusi kaupunki, uudet miehet! Vaikka kyllä minua vähän kiinnostaisi tämä uusi tapaus. Jotenkin kauhean itsetuntoa hivelevää, jos kerrankin joku on sinusta kiinnostunut, joku hyvännäköinen, joku ihan uusi tuttavuus, joku, jota ei olisi koskaan ajatellut omalle kohdalleen. En siis nyt liikaa halua hehkuttaa häntä ihmisenä, koska tyypissä on miinuksiakin: selvä yhdennäköisyys, minua nuorempi ikä, arvostelevat kommentit kavereiltani ja epäitsenäisyys(hän asuu vieläkin vanhempiensa luona). Ainiin, hänellä on sama nimi kuin eksälläni! Se on hieman huvittavaa, koska jos meille tulisi jotain minun ei tarvitsisi vaihtaa "Sugar loves X"- t-paitojani tai muutenkaan ajatella rakastani muulla nimellä. Hieman aikaista ajatella, varsinkaan kun en tiedä mitä hänestä oikeasti ajattelen.

 Oi! Toivottavasti lennot lentäisivät jo lauantaina normaalisti tai vanhempani eivät pääse matkaan ja minä en pääse viettämään rentouttavaa maalaislomaani!