Jostain kumman syystä joka blogissa leivotaan muffineita! Itse leivoin niitä viikonloppuna, koska ajattelin ilahduttaa äitiä äitienpäivänä suloisilla muffineilla. En enää ikinä halua leipoa suuritöistä täytekakkua, mutta helppotöiset "pussimuffinit" osaa ja jaksaa tehdä kuha tahansa.

 Suklaamuffinit ohje:

1. Avaa Sunnuntai Suklaanmakuinen kakku- ja muffinssimix- pussi ja kaada sisältö kuppiin. Lisää takana olevan ohjeen sijasta 1,5dl öljyä ja n. 2dl vettä, koska "oikeilla" määrillä taikinasta tulee liian jähmeää.
2. Sitten vain asettele Amerikanmuffinssi- vuoat pellille(itse pidän tämän mallisista enemmän ja ne eivät ole niin hentoisia kuin tavan paperivuoat). Itse saan aina leivottua epätasaluvun seitsämän, vaikka miten yrittäisin jakaa taikinaa säästeliäästi. Vuokaa ei kannata täyttää kuin melkein puoleen väliin asti, koska muffinit kohoavat todella paljon! Ainin, laitoin myös jokaisen muffinin sisälle Geisha-napin, koska minusta on vaan kivaa jos siellä sisälläkin on jotain! :) 
3. Sitten vaan 200 asteeseen n.15min. muistaakseni. Noh, oikean paistoajan näkee myös siitä miten hyvin muffinit ovat kohonneet.
4. Kun muffinit ovat valmiit, voi niiden jäähtyessä tehdä kreemikuorrutteen. Sen ohjeen otin itse Kinuskikissan sivuilta.
Sokerikreemi: 
125g rasvaa
1/2 tl vaniljasokeria(itse käytin vanilliini, halvempaa)
n. 4dl tomusokeria
1rkl vettä(jonka lisäämisen muistan nyt unohtaneeni! Noh..)

5. Kreemi valmistetaan ensin pehmittämällä voi, sitä voi käyttää mikrossa, lämmittää kulhoa auringossa(kuten minä tein) tai sitten vain rukoilla, että voi pehmenisi. Sitten vain sekaan vaniljasokeri tai muu sellainen ja tomusokeri, jolloin kreemi alkaa saada muotonsa. Vielä varovaisesti väri ja vesi(jos liian paksua), ja kreemi on valmis muffineiden päälle mätkittäväksi. Siistimmän ulkonäön saa kun käyttää kuorruttamiseen pursotinta.

Laitoin nestemäistä elintarvikeväriä, ihan tipan, jotta sain kauniin vaaleanpunaisen värin. Vielä päälle erilaisia strösselinomparellihörpäkkeitä ja kauniit muffinit olivat valmiit! Aikaa valmistamiseen meni ehkä tunti, josta eniten meni aikaa kreemin valmistamiseen.
 

En nyt jaksa kirjoittaa enempää, vaikka mielessäni aiemmin päivällä suunnittelin mitä kirjoitan. Kello on jo yli yhdeksän ja minä syön kello yhdeksän iltapalaani. Minun pitänyt jo monta viikkoa rytmittää syömisiäni. Ei tule mitenkään yllätyksenä, että olen lipsunut dieetissani oikein kunnolla. Suklaata, keksejä, sipsejä ja alkoholia on kulunut aivan liikaa ajatellen, että vain yksi ihminen on kuluttanut ne. Yritänyt pysyä kohtuudessa, ja ehkä siinä samalla laihtua, säännöllisillä ruoka-ajoilla. Kännykässä on hälytys kello 16:15, 18:15 ja 21:00. Aamupäivästä olen töissä, jossa syön kerran ja aamulla tietenkin aamupalan. Kaksi päivää mennyt ja oikeastaan on kivaa, kun kännykkä muistuttaa syödä. Välillä tulee tunne, että voi ei, taasko minun pitää syödä! Hälytesten välillä ei oikeastaan tee mieli syödä. Outoa.