Ah, onnenpäivät! Äiti kävi äsken luonani ja hän toi minulle puhtaita vaatteita, sekä kävimme Lidlissä. Ostimme minulle ruokaa neljän kassillisen verran ja melkein 100 eurolla!! Ruoka on kallista, vaikka sen ostaisi halpisketjusta, kun sitä ostaa paljon. Tälläinen filosofinen ajatelma tähän väliin!

 Lisäksi tein äsken tilauksen Sinkkuelämää- sarjan boksista, jonka olen siis jo kerran tilannut. Tälläkin kertaa pahaenteinen "Rajattu määrä" oli boksin nimen perässä, mutta toivotaan nytten että saisin sen! Jossei, niin sitten täytyy tilata se toista kautta. Lisäksi tilasin samalla kertaa "Topi&Tessu"- disneyn leffan.

 Tuleepas tästä hyvin materialistinen skriivaus. Pöh, olkoonsa! Saan suurta tyydytystä siitä, että saan uusia tavaroita! Se on vaan jotain.. En kutsuisi itseäni silti "himoshoppaajaksi"(olosuhteiden pakosta!), vaan.. Olkoonsa! Minussa on hieman himoshoppaajan vikaa. Onhan tämän niminen elokuvakin yksi lempileffoistani. :) 

Huomenna pitäisi käydä etsimässä bilemekkoa lauantaiksi. On hyvin epätodennäköistä, että hm:n paketti ehtii huomiseksi joten samalla kun etsin lahjoja kahdelle kaverilleni, etsin myös sitä mekkoa.

 Ei nyt kyllä jaksa kirjoittaa tämän enempää. Ainiin, tänään kun pyöräilin töistä kotiin törmäsin kai kahteen tuttuuni. Kaveriini E:hen ja eksään. Mutta en ole varma kummastakaan! Ja tilanteet menivät ohi niin pian! Mahdollisen eksän näin takaapäin, mutta olen aika varma että se oli hän. Hahhaa! Tämä todellakaan ei ollut päiväni pelastus, kunhan vain mainitsin. :) Nyt syömään suklaata ja toivomaan, että laihtuisin sillä tavoin!