Tänään on ollut ihana päivä. Jotenkin piristyy kivasti, kun on pakkasta ja aurinko tulee puolilta päivin edes hetkeksi esille. Niin jouluista! Aika jännä juttu, miten joulu on ainoa juhlapyhä vuodesta, jolloin useimmat ihmiset viettävät sitä oikeen kunnolla. Edes pääsiäistä tai vappua ei vietetä ja odoteta niin hartaasti kuin joulua. Ehkä jos muinakin juhlapäivinä kuin jouluna olisi tapana antaa lahjoja. Itse ainakin vietän ihan täysin joulua vain lahjojen ja ruoan takia. Uskonnollisuus ei ole oikein minun juttu, vaikka henkisistä jutuista olen muuten kiinnostunut. 

 
Ihana, eikö? Ostin joskus monta vuotta sitten kirpparilta bambusta punotun korin, johon laitoin eilen joulupalloja ja tommoset tähtivalot. Yksinkertaista, mutta toimii!

 Taidan olla muutenkin joulumielellä, koska suostuin joulupukiksi. Yksi suurimmista fobioistani on joulupukit. Pelkäänkö itseäni, jos olen joulupukki? Kinkkistä. Tämä juttu onneksi liittyy töissä yhteen hommaan, mutta silti hieman epälyttää ja huvittaa. Demonstroidakseni sitä miltä näyttäisin joulupukilta, otin kuvan itsestäni, piirsin päälle tontun vermeet ja tulos oli tälläinen!

 
 Olen sexypukki, jolla on korolliset saappaat. :D

 

 Noniin, tuo joulusta. Muihin aiheisiin. Parisuhteet. Sain tietää eilen, että yksi parhaimmista kavereistani muuttaa yhteen poikaystävänsä kanssa. En tiedä olinko rehellisesti iloinen heidän puolestaan. Enemmän ehkä huolestunut ja ymmällään. Omalle kohdalle olisi pelottavaa ajatella muuttaa yhteen jonkun kanssa. Siitä tulisi toki hyötyjä: joku voisi soittaa sinun kännykkään, kun se olisi kateissa(kukaan ei soittanut minun kännykkääni, kun hävitin sen äsken), vuokrasta tarvitsee maksaa vain puolet ja sen takia voi asua isommassa asunnossa, talvisin voi käpertyä toisen kainaloon(nyt käperryn tähän jättikokoiseen aamutakkiin), jos haluaa juttukaveria toiselta ihmiseltä saa vastauksiakin eikä tarvitse pitää pitkiä dialogeja mykkäyleisölleen(kisu&kani), säännöllinen seksi(viittaan nyt poika/tyttökaveriin :D) ja aina ei tarvise huolehtia yksin kokkamisesta ja siivoamisesta. 


 HUONOT puolet taas(hitsi, nyt alko houkuttaa se yhteenmuutto!): et saa täydellä yksinoikeudella katsoa kaikkia haluamiasi tv-ohjelmia, esim. jalkapallon takia(joka saattaa olla englannin jalkapalloliigan vuoden 2005 uusinta). Miehet haisevat. Tämä on fakta. Jo pienet pojat hikoilevat enemmän kuin tytöt, heidän vaatteensa ovat likaisempia kuin tyttöjen, heillä menee enemmän aikaa opetella syömään kauniisti kuin tytöillä. Jos siis asut miehen kanssa, yritä sopeutua siihen, että sinua ällöttää miehesi käytös. On turhaa yrittää opettaa miehelle käytöstapoja, heidän äitinsäkään ei onnistunut siinä. Heidän äitinsä voi kuulua hyviin tai huonoihin puoliin, yleensä huonoihin. Äitikulta ei aina muista, että teidän yhteinen koti on teidän, ei hänen, sinun ja hänen poikansa. Kun sinkkukämpässä sait täysin päättää sisustuksestasi ja olit siihen tyytyväinen, tuputtaa nyt pojan äiti sinulle pitsiliinoja, tiimarin koriste-esineitä ja 80-luvulta peräisin olevaa nahkasohvaa, koska hän uudistaa oman sisustuksensa eikä halua sitä enää.

 Olisihan näitä hyviä ja huonoja puolia vaikka millä mitalla. Oikeasti olen sitä mieltä, että jos siltä tuntuu että haluaa asua toisen kanssa, niin siitä vaan! Se tunne ratkaisee lopulta monta asiaa, ei järki. Niin sen pitääkin mennä. Ajattelin kirjoittaa tähän jotain parisuhteista, mutta mitä minä niistä mitään tiedän? Olen seurustellut kerran ja senkin kerran se kesti pari kuukautta. Minun täytyy siis nyt olla ekspertti näissä asioissa! 

 En jaksa kirjoittaa näistä asioista ja mitä mieltä niistä olen, koska en edes jaksa ajatella mitään parisuhteeseen viittaavaa.

 Sen sijaan jaksan kirjoittaa uusista, ihanista kengistäni! Tässä kuva ihanuuksista:


 Kuten näkyy, niissä on tuollaista niittiteemaa meneillään, korot ovat varmaan tähän asti korkeimmat mitkä omistan ja väri on tuollainen harmaanmusta.

 Nyt minun täytyy enää hommata todella tumman väriset pillit ja ehkä vielä joku uusi toppi tai paita. Oih, elän yli varojeni! Nämäkin jutut tilasin laskulla, jonka mukaan minun täytyy maksaa vasta helmikuussa. Ehkä olen parin kuukauden päästä rikkaampi. Hoppas..

 Sitten vielä kuva noista ihanista kenkälaatikoista. Ensimmäiset kenkäni, jotka oli pakattu paperiin ja mustaan pahvilaatikkoon. Niin carriebdradshawmaista! Hei, milloinkohan se uusi Sinkkuelämää-leffa tulee? Odotan sitä niin innolla! Ensimmäinen leffa oli menestys. Niin minunkin mielestäni. Omistan tietenkin elokuvan DVD:llä, mutta sen lisäksi kirjan joka kertoo siitä elokuvasta. Siis selittää miten eri kohtaukset on kuvattu, yms. kaikkea mielenkiintoista.

 Kissa joutui arestiin. Se on taas riehumistuulella ja kiipeää verhoja pitkin(no nyt se yrittää avata kylppärin ovea sisäpuolelta), tonkii kukkien multia, juoksee ympäriinsä ja tekee kaikkea turhaa mikä saa sappeni kiehumaan!

 Ainiin, kotimatkalla pyöräillessäni näin ehkä Sweetien auton. Hämmästyin niin paljon, että rekisteröin vain auton mallin ja värin, enkä muistanut katsoa rekkaria. Lähtiessäni hakemaan postipakettia kävellen näin samaisen auton toista kertaa. Nyt se oli enemmän lumessa, joten se ei varmaankaan ollut sama. (hänen mukaansa 2 tyypillä on tällä paikkakunnalla samanlainen auto kuin hänellä, ja olen tämän itsekin todennut) Outoa miten tuommonen pikku juttu kuin auton näkeminen pistää miettimään. Jos se oli hän, oliko hän nähnyt minut? Kotona katsoin heti kännykkääni oliko häneltä tullut viestiä. Ei. Hän ei ole vieläkään vastannut edelliseen viestiini. Se ei ollut mitään tärkeää, mutta silti. Harmittaa, että en saa huomiota, vaikka oikeasti en edes halua sitä häneltä. En halua häneltä mitään. Outoa.. Nyt olen ihan ymmälläni vuorostaan tämän asian suhteen.

 Odotettavat asiat:

  •  Perjantain tai lauantain(tai molempien!) baari-illat
  • Työviikosta selviäminen!
  • Pmmp:n kokoelmalevy
  • Kaksi minulle luvattua ilmaista jouluateriaa(kelpaa!)
  • Joulu

 Rauhaisaa joulun odotusta,
 Sugar