Äh, on niin pettynyt olo! Tänään kun tulin töistä kotiin, oli postista tullut ilmoitus saapuneesta paketista. Jee, kännyhän se sieltä oli tullut. Suunnattoman onnellisena kävelin takaisin keskustaan ja hain postipakettini. Oih, se oli pakattu niin hienosti pahvilaatikkoon ja minä pyysin pussia, koska halusin vielä kierrellä muissa kaupoissa. Löysin Anttilan alesta muumiboksin(Muumipapan muistelmia) ja 100 Hits Love- cd:n. Kerään kaikkia muumeja, joten nyt minulta puuttuu enää Niiskuneiti- ja Nuuskamuikkunen- DVD boksit. Tulevat lapseni saavat sitten joskus katsella muumeja kuten minäkin katsoin niitä lapsena. Ja ovathan ne viihdyttäviä silti näin aikuisenakin. Mutta siis, olin NIIN onnellinen ja tyytyväinen, ja näytinkin mielestäni todella kauniilta, mutta kun tulin kotiin ja laitoin uuden kännykkäni (mikä muuten on sekin niin kaunis ja ihana puhelin!) lataukseen, huomasin että se ei toimi! Joku ihmeen häikkä tuossa taustassa. Se särisee. Muuten puhelin toimii, mutta en kyllä halua tuollaista puhelinta, jonka tausta on ihan mäsänä. Onko puhelin sitten mennyt rikki postissa? Kerkisinkö minä rikkoa sen kuljettaessani sitä kotiin, vai onko siinä valmistusvirhe? Toivottavasti tuo viimeinen ja minä saan uuden tuon tilalle. Täytyy soittaa huomenna Vantaalle ja kuulostaa soittaessa yhtä surkealta miltä minusta tuntuu nytten. Toivon, että he ymmärtävät.

 Hah, täytyy muuten pelastaa tuo pahvilaatikko kanin häkistä, minne laitoin sen pupulle huvitteeksi. Jos pitää lähettää se puhelin takaisin alkuperäisessä pakkauksessa! Hups, pupu oli jo vähän järsinyt pahvilaatikkoa.. :) 

 Noh, tällä viikolla tulee se hm:n paketti. Niiden vaatteiden on parempi olla käyttökelpoisia tai menetän uskoni täysin postin kaikkivaltiuuteen ja postimyyntiin yleensä!

 

 Kohta alkaa Huippis ja sitten neljä jaksoa Sinkkuelämää. Olisipa minulla suklaata lohduttamassa! En nyt tunnu millään pääsevän yli siitä, että se puhelin ei toimikaan. Hölmöä.

 Tuo viisi kuukautta tarkoittaa sitä, että minulla on vielä aikaa viisi kuukautta asua tässä asunnossa. Sitten täytyy muuttaa vaikka väliaikaisesti johonkin. Kohta pitäisi alkaa etsiä uutta asuntoakin. Mutta miten on helpointa etsiä kämppää ihan eri kaupungista mihin on tottunut ja minne ei pääse noin vain? Miten voin ikinä käydä katsomassa asuntoja, kun sinne ajaa yli kaksi tuntia täältä? Hitto kun teen tästä elämästä vaikeaa stressaamalla! Pitäisi nyt vaan iloita nämä viisi kuukautta tästä ajasta täällä ja miettiä uusia juttuja sitten kun on niiden aika. Tässä asunnossa on kyllä ollut ihanaa asua. Paras ensiasunto! <3 Ollapa seuraava lukaalini yhtä hulppea!

 Haluaisin muuten jatkaa Dig- projektiani. Annan itselleni armonaikaa tällä kertaa vuoden. Ostin tuon rakkauslaulu cd:n sillä, että mahdollisesti olen tänä vuona rakastunut ja haluan kuunnella höpsötyksissäni siirappisia kappaleita. Hieman ylioptimismia! No mutta pakko alkaa rakentaa tätä "rakastumista" jotenkin ja sitä paitsi vuosihoroskooppini sanoo: "Tee töitä rakkauden eteen, se palkitsee", joten perkule minähän teen! Ehkä se palkintoni eli unelmamies sitten sattuu tapaamaan minut jossain vaiheessa vuotta.