Ooh äsken koin hermoromahduksen tämän tietokoneen takia! Se vaan pimeni täysin kun olin viimeistelemässä erästä kirjoitusta tänne. Sitten se teki saman jutun kolme kertaa kun käynnistin sen uudelleen. Pelottavaa. Soitin jopa tietokoneasentaja-veljelleni ja kyselin itkuisesti ohjeita, mutta hän lupasi tulla katsomaan tätä vasta huomenna. Noh, nyt tämä on onneksi taas normaalin oloinen. Pitää vaan koko ajan varoa aukaisemasta liian montaa eri tiedostoa ja olla muutenkin "suututtamatta" tätä. Inhoan elektroniikkaa silloin kun se ei toimi! Voisin kertoa pitkät pätkät siitäkin miten kamerani ei suostunut tarkentamaan läheltä otettaessa kuvaa, mutta sen sain onneksi ratkaistua itse.

 Ja tämän hermoromahduksen takia en nyt jaksa uudelleenkirjoittaa entistä postaustani, vaan yritän liittää tähän kuvan....jee onnistui!

 Tein tälläisiä namimuffinseja kavereideni After Pääsiäinen- partyihin. Nyt kun vielä saisin autokyydin juhlapaikalle, niin ne ehkä pysyisivät koossa.

 Ainiin, laihdutusprojektini on hieman muuttunut. Eilen kahdeksan aikoihin leivoin näitä muffineita ja toki siinä tuli hieman nappailtua koristekarkkeja suuhun. Totesinkin, että absoluuttinen kieltäytyminen namien suhteen ei tule onnistumaan. Olen sellainen herkkupossu, että näköjään viikonloppujen herkuttelu täytyy myöntää itselleni. Enkä sitäpaitsi syönyt kuin yhden(plus kaksi tänään :D) muffinin, joten hyvä minä! Ja kävin eilen lenkilläkin. Itseasiassa voisin käydä tänäänkin ennen juhliin menoa lenkillä, mutta taidan jättää sen nyt välistä koska tulen kuitenkin tanssimaan baarissa aika lailla.

 Hyvä Mies on vieläkin muuten kuvioissa. Eilen minä sitten tein aloitteen ja juttelin mukavia hänelle feisbuukissa. Sovimme sitten, että hän tulee luokseni sunnuntaina ja katsomme Paranormal Activityn. En uskalla katsoa sitä yksin, joten hän saa olla turvanani. En usko, että tästä edelleenkään tulee mitään, mutta olenpahan yrittänyt useammin kuin yhden kerran. Jos mitään muutosta ei tule, Hyvä Mies saa jatkaa etsintäänsä ja etsiä itselleen Hyvää Naista.