Ihanan rauhallinen herätys vapaapäivään. Sanoin jo eilen kaverilleni, että huomenna siivoan. Niimpä kun olin herännyt kokonaan, aloitin siivouksen. Tällä hetkellä kirjoittaessani tätä, olen vasta tiskannut ja vaihtanut kissalle puhtaan hiekan, vienyt roskat. Noh, ei se ole niin justiinsa! Teen sitten loppusiivouksen. Tärkeintä olikin se tiskaus(viikon tiskit), joten hyvä minä, että jaksoin tehdä sen!
 Ajoittainen auringonvalo kyllä paljastaa kaikki siivottomat kohdat, mutta pitää vain yrittää keskittyä siihen ihanaan valoon, ei likaan..



 Tästä näystä nautin täysin! Muuttolaatikoita, ja ne lisääntyvät koko ajan! Minä todellakin olen muuttamassa. Ihanaa.. Ihanaa oli myös saada eilen kolme lähetystä postista! Valaisi, pyyhkeitä(valkeita, koska haluan sitä hotellitunnelmaa tulevaan kotiin) ja satiinilakanat. Nämäkin ovat valkeat. Ostin halvemman hinnan vuoksi lakanapakkauksen parisänkyyn, mutta kotona tajusin että minun peittoni ovat vain yhden hengen pussilakanoihin. Pitää siis vielä ostaa leveämpi täkki.



 En yleensä suosi suoraan mitään merkkiä, tai osta mitään vain sen takia, että se on tiettyä merkkiä. Useimmat pyyhkeeni ovat kuitenkin Luhta-merkkisiä. Niissä on kiva kohokuviointo ja mielestäni ne ovat ihan hyvänlaatuisia. Halpoja.



 H&M:n satiinilakanat. Vielä pitäisi ostaa kaksi tyynyliinaa jostain, koska minulla on vakiona se neljä tyynyä sängyssäni.



 Micaela- valaisin näyttää kokousohjeissa huomattavasti paremmalta miltä se näyttää oikeasti. Tai no, en ole vielä koonnut sitä, mutta se vaikuttaa hieman pilipali- laadulta. Voih, nyt minulla on jo kaksi valaisinta, jotka haluaisin! Sen Bourgien ja nyt vielä 69- valaisimen! Molemmat maksavat opiskelijalle aivan liikaa!



Putkilo, johon tungetaan noita siivekkeitä. Aika yksinkertaiselta näyttää tuo kokoaminen, mutta tälläisenkin näpertelyn jättäisin mielelläni jollekin muulle.



 Maailman kaunein kissa= Iikka. Iikka näyttää mallia siitä, miten me vietämme tämän vapaapäivän.



 Toivottavasti vuokraisäntäni ei lue tätä blogia. Pikku tuholainen poseeraa viimeöisen taideteoksensa edessä! Toivottavasti, TOIVOTTAVASTI saisin tehdä tänne sellaisen miniremontin, että poistaisin tapetin(lopuskat) tästä osasta kämppää ja tasoittaisin seinän, sitten maalaisin sen vaalealla sävyllä. Se olisi vähän kuin sellainen tehosteseinä.



 Miksi lasi on niin ihanaa? Otin tälläisiä muka-taidekuvia, koska valo heijastui niin nätisti näiden poistoon lähtevien lasien läpi.



 Sitten design-vaasini. Heh, no joo, vaasini on erästä ale-kaupasta ja maksaa n. 10€. Mutta se on mielestäni hienon näköinen ja pääseekin varmasti esille uudessa kodissani, vaikka ei täytäkään design-esineen ehtoja.



 Kiinteytysprojekti on heitellyt puolelta toiselle. Jonain päivänä olen turvonnut kuin Michelin Ukko, toisena päivänä ei tee mieli syödä mitään ja aamumahan kiinteys pysyy päällä koko päivän. Todella "järkevää" paastota. Saa vain pahanhajuisen hengityksen ja jossain välissä päivää on pakko syödä, jolloin tulee nopeassa ajassa ahdettua paljon ruokaa. Niin, en tiedä. En haluaisi stressata vartalostani ja syömisistäni näin paljoa, koska en sitä tehnyt pari vuotta sitten ja olin paljon laihempi silloin kuin nyt, vaikka söin suurempia määriä. Ehkä sitten liikuin silloin enemmän. 
 
(Ikkunani alla menee hälytystie ja kuulen ainakin kerran päivässä kun ambulanssi ajaa pillit päällä ohi. Se on jotenkin kiva rutiini ja rauhoittaa minua..)

 Tänään olen herkutellut äidin minulle eilen ostamilla viinirypäleillä. Nami! Tummat viinirypäleet ovat niin paljon parempia kuin vaaleat! Oikeastaan näitäkään ei tule syötyä sitten paljon kerralla. Eivätkä nämä ole niin epäterveellisä kuin suklaa ja namut. Pitäisi saada terveellisestä elämästä rutiini. En halua lihoa yhtään enempää!

 Noniin, turhuuspuheet tältä päivältä riittäköönsä. Luin Focus on Fashion- blogia ja siellä kerrottiin Whiskasin keräyksestä hylättyjen kissojen vuoksi. Niimpä lähetin 5€ hintaisen tekstiviestin, jolla saa joko päivän ruoat kissalle tai madotuksen. Hassua, että vaikka olenkin todella kissarakas ja näin, mietin pitkään kehtaanko(!) lähettää viestiä. Viisi euroa tuntui isolta rahalta, vaikka se ei todellakaan ole! Käyttäisin viisi euroa tuosta vaan jonkin asian hyväksi, mikä hyödyttäisi minua! Esimerkiksi eilen kävin baarissa ja sisäänpääsy oli viisi euroa. Maksoin sen mukisematta. Hyh, itsekäs minä!

 Huomenna tulee palkka! Jes jes jes! Olen jo kirjoittanut listan asioista, joita haluaisin käydä etsimässä kaupungilla. Mm. Sokokselta astioita. Ostin pari kuukautta sitten hauskan valkoisen mukin työmukiksi, jossa on printti jäätelötikusta, josta on puraistu pala. Jäätelöparalla on silti iloinen ilme "naamallaan". Selitettynä ei kuulosta hauskalta, mutta ajattelin käydä katsomassa olisiko niitä enää myynnissä, koska ostin sen alesta(2,95€). Mietin jo silloin, että ostaisin enemmän mutta eipä tullut ostettua. Tyhmää.
 Anttilasta käyn ostamassa NE tabletit eli valkoiset(vaaleat paremminkin) tabletit, jotka ovat suorakulmion muotoiset ja todella tyylikkäät. En halua 'ruohopunottuja' pyöreitä tabletteja, joita on jokaisella. Niitähän voisi ostaa eriväriset joka eri juhlaan! Pyh, minä haluan tyyliä! Niitä tosin ei saa pestä, silittää, kuivarummuta tai käyttää kemiallisessa pesussa. Hyvin käytännölliset siis! 



 Ups, tulipas kuva isolla.. Näitä myödään Jyskissä, mutta jos nyt en muista väärin niin niitä olisi myös Anttilassa, joka on paljon lähempänä keskustassa.

 Anttilasta olen myös ostanut täydellisiä aluslakanoita Jenkki-sänkyyni, jotka pysyvät paikoillaan reunan kuminauhakiinnityksen takia. Nämä eivät ole niitä frotee-reununaluslakanoita, vaan ihan puuvillaa ja muita tavan materiaaleja.
 Lisäksi eräät ballerinat jäivät kaivelemaan mieltäni Seppälässä. Mustavalkeat balleriat, joissa oli kultakoriste. Hinta oli jotain kymmenen euroa. Luulen, että näitäkään ei ole nää jäljellä. Nyyh. Muistilistaani olen kirjoittanut kuitenkin lohdutukseksi, että: "-- plus MEKKA, plus K-Kenkä, plus Citymarket." Ei voi olla liian nuuka ostopaikkojen suhteen. Joskus isoista marketeista löytää halvemmalla hyviä kenkiä. 
 Rannekelloni myös vetelee viimeisiään. Se on nuhjaantunut ja naarmuttunut, sekä pari "timanttia" on irronnut käytössä. Pari kuukautta sitten näin unelmakellon Kultajousen näyteikkunassa ja siitä lähtien olen haaveillut siitä. NYT käyn ostamassa sen! Hinta oli parikymppiä eli se ei ehkä ole kauhean laadukas, mutta sitäkin nätimpi.

 Clas Ohlssonissa tulee varmasti myös käytyä katsomassa keittiöön juttuja, vaikka olenkin ikuisesti katkera huonosta palvelusta. Hitto kun se on niin halpa paikka!

 

 

 



Ps. Kukka, jonka laitoin viime postauksen perään on ylemmässä kuvassa. Sen kuvan otin äitienpäivänä, tämän eilen. Kevät tulee nopeasti..