Siitä päivästä asti kun Iikka tuli ilahduttamaan elämääni, olen ottanut siitä useita kuvia. Useimmat kuvat olen ottanut sen tietämättään. Kummasti kuvat, joissa kisu nukkuu rauhaisasti onnistuvat paremmin kuin riehakkaista leikeistä otettu kuva. :)

 Valmistautuminen

 

 Jokaisen äidin tavoin, aloin keräämään vauvatarvikkeita hyvissä ajoin.


 Tervetuloa kotiin! Kun pikkuinen pääsi uuteen kotiinsa, shokki taisi olla melkoinen; pikkuinen maukui surkeana ensimmäisen yön, ei koskenut ruokaansa(tässä kuvassa kupit näyttävät vielä naurettavan isoilta!) ja tunsin oloni hirviöksi kun ´"riistin" pikkuisen pois tutun emonsa luolta.

 Vauvan ensiaskeleet

 

 Kun vauva rohkaistui ja sai kasteessa nimen "Iikka", siitä kuoriutui tälläinen sulopallero!

 

 Se oppi pian minun elämänrytmiini ja mm. siihen, että nyt sen pyllyn alla olisi karvamatto(jota se myöhemmin oppi käyttämään raapimismattona!), tassuissa ainaiset kannettavan johdot, joille en tiedä mitä tehdä ja äiti vaanimassa kameran kanssa milloin missäkin. Tämä bambukori on samanlaisessa suosiossa tänä päivänä kuin Iikan vauva-aikanakin. Se nukkuu korissa, keinuttaa sitä puolelta toiselle ja puree sitä(tämä on ankarasti kiellettyä!).


 Iikan kaksoiselämä 

 

 
Myös ystäväni ihastuivat pian tähän hurmaajaan. Kukapa tätä voisi vastustaa?  Varsinkin, jos ihanuus puree sinua peukaloon. Myöhemmin vieraani saivat oppia, että kissan ihanuus on täysin sen itsensä päätettävissä. 


 Jokakissan päiväaktiviteetit 

 

 
Emännälle kovaäänisesti valittaminen mm. näistä asioista: "Byhyy, vessan ovi ei ole auki!", "Miksi ruokakupissani ei ole tuoretta ruokaa, ja mieluiten tällä kertaa niitä satakertaa lupaamiasi kalkkunaleikkeleitä??!" tai suosikkini: "MOOOUUR! Äitii, vähän on tylsää kun kello on jo viisi ja sinä vielä haluaisit nukkua!". Kyllä, meillä puhutaan ja paljon!  Joskus se toki suostuu poseeraamaan kameralle. Vai onko kyseessä sittenkin auringon valosta nauttiminen?  Bamse on jo muuttanut uuteen kotiin, mutta silloin se asui vielä täällä, kisu oli enemmän kuin vähän kiinnostunut siitä.  Sen todistaa esimerkiksi tämä kuva, jonka olen alunperin ottanut Bamsesta, mutta Iikkakin on tunkenut kuvaan. 


 
You' re being watched...

 

 Äitinsa tavoin Iikan mielipuuhaa on tiirailla ikkunasta ohikulkevia uroita. Tästä olikin yllättävän paljon kuvatodisteita! Hmm.. Taisi mennä oikein erityisen kiinnostava tapaus ohi..


 Kaunis kissani!


 

 Jokaisen äidin mielestä oma lapsi on kaikista kaunein. Joskus oma vauva yllättää kuitenkin tälläísilläkin naamoilla.  Hieman irstas flirttikisu? ;) Aina kisukaan ei jaksa olla huomion keskipisteenä ja silloin saa mamma tassusta! 


 Nyt me käymme unille ja toivotamme kaikille rentouttavaa iltapäivää!