Tällä hetkellä tv:stä tulee Jim:ltä dokumentti "eri kulttuurien käsityksistä avioliitosta", jos nyt siteeraan ihan suoraan. Niin kiinnostavaa, kuten historia aina.. Uuh, nyt tuli tuo jude Law- mainos. Ainakin olen melko varma, että se on hän. Jude, älä palaa Siennan kanssa, palaa sinne minne kuulutkin eli minun käsivarsilleni. Jude(voinko koskaan saada kyllikseni hänen nimensä kuiskaamisesta?) oli mielestäni paras  Holiday ja.. Hitto, nyt tuli mainos The Baseball:ista! Aah, Digger(se parhaimman näköinen) on niin ihana! Ihana! Ihana! I-ha-na! Kuten voi huomata, miehet vievät huomioni hyvin äkkiä..

 Takaisin dokumenttiin. Alussa puhuttiin ritariajan(en keksi parempaa ilmaisua) avioliitoista, jotka eivät olleet useinkaan rakkauteen perustuvia, vain ylhäinen luokka sai "naida" rakkaudesta. Sitten oli Intian "myötäjäismurhista" eli morsian murhattiin hyvin tavallisesti lavastamassa kuolema tai vammautuminen loppuiäkseen, hakkaamalla ja polttamalla tyttöä. Järkyttävää. Itse järkytyin jo siitä, että tytön vanhemmat maksavat pojan vanhemmille siitä, että heidän lapsensa pääsevät naimisiin. Sitten kun saa tietää, miten näitä tyttöparkoja kohdellaan, niin..

 Haa, nyt tää ohjelma alkaa huvittaa(kätevää, että selitän koko ohjelman läpi, sitten ketään ei sureta jos jäi katsomatta! :D). Esitellään joku yzerwafjt- rituaali eli naimisiin meno tommosten boheemiryhmässä. Miksköhän tuota kutsuis.. Polyamorinen suhde siis käsittelyssä. Hitto, en kyllä ikinä pystys jakamaan miestä toisen kanssa.. Ja nyt kun kirjoitin tämän, niin tajusin että teen sitä tälläkin hetkellä! Voi luoja.. No, ei huolta, että kyseessä olisi mikään aktiivinen suhde. Emme ole olleet Sweetien kanssa yhteyksissä melkein kahteen viikkoon, joten ehkä heillä menee todella hyvin ja hän ei halua sekoittaa kuvioita touhuamalla minun kanssani. Jollain tavalla olen ylpeä hänestä. Toki, myönnän, olisi ihanaa, jos hän tulisi luokseni yöksi ja saisin vähän aikaa maata miehen vieressä ja tuoksutella miehistä tuoksua(en tarkoita kaasuja). Mutta on myös ihanaa, jos tämä nyt vaan tälleen kuihtuisi, tämä "suhde". Tiedän, että tulen aina olemaan kakkonen hänelle. Minun täytyy haluta olla ykkönen jollekin, ei vain hätävara.

 Millainen avioliitto, okei pitää käyttää sanaa 'suhde', koska avioliitto-sana on liian pelottava, olisi sopivin minulle. Noh, olen ollut parisuhteessa: se oli oikein sopivaa, koska oli niin ihanaa vain.. elää toiselle. Jos joku haluaa ajatella tuota negatiivisesti, niin siitä vaan. Ei parisuhde huono asia ole. Olen ollut pettämissuhteessa: tämä on vielä pahempi kuin seksisuhde. Vaikka koitankin olla ajattelematta sitä toista naista, tai siis sitä ykkösnaista, niin silti välillä naisten välinen solidaarisuus pukkaa pintaan ja tuntuu sydämessä pahalta, jos se tyttö saa tietää. Pilaanko toisen tytön tulevaisuutta, kykyä luottaa miehiin vai pitäisikö vain syyttää pettäjäpoikaystävää? Kerran pettäjä, aina pettäjä? Olen ollut myös tavan seksisuhteessa: seksi on kivaa, silloin kun siihen toiseen on tunteita. Tarvitsen jonkunlaisen tunnesiteen, jotta pystyn nauttimaan seksistä. Ihmiset, joiden kanssa olen pelkästään harrastanut seksiä, ovat olleet muuten kivoja, mutta en ole ollut ihastunut heihin. 

 
 Koli2009, loppukesä. Kuvitelkaa, näimme auringon laskun ja sen, miten kauempana vesisade verhosi auringon säteet- se näytti ihan pyörremyrskyltä. Ja tottakai olin täällä Sweetien kanssa, ei siinäkään mitään vikaa ollut, vielä silloin..

 Nyt täytyy käydä päästämässä kissa pois vessasta arestista. Se on joutuntu sinne kolmatta kertaa, koska pikku pirulainen roikkui verhoissa eilen, ripustin ne tänään takaisin ja se sai toisen verhon osittain irti alle 5min. siitä kun oli ripustanut sen uudelleen! No nyt se penikka haluaa nukkua sylissä. Voi pientä, ei sille voi olla vihainen pitkään.

 Olen huomannut sellaisen hassun jutun parisuhteissa, että yhteenmeno ja eroaminen on kausittaista. Loppukesästä ja syksyisin on eniten eronneita(ainakin minun tutuissani), alkutalvesta ja keväästä taas eniten pareja, kesä on sitten meidän sinkkujen aikaa! Olisikin! Minullakin on ollut niin hiljaista kunnon ihastuminen ja pitempiaikaisen säpinän kanssa, että ihan ällöttää! Puolitoista vuotta! Sen verran olen ollut sinkkuna. Kyllä, itken tämän asian takia iltaisin. Mutta hitto('hitto' on uusi lempikirosana, virtuaalisesti siis, yleensä en kiroile) kun ei tiedä mitä tekis! Olenko onnellinen vai vain tyytyväinen elämääni näin, yksin? Miksi yritän järkeistää sitoutumista toiseen pitemmäksi aikaa? Koska tätä kyllä teen! Siteeraan itseäni: " En voi seurustella, koska miehet haisevat, miehet ripustautuvat, miehet menevät, miehet eivät osta kukkia, miehet juovat liikaa(eksä), tai eivät juo ollenkaan(Sweetie), miehet ovat kitukasvuisia, miehet kasvattavat mahaa, miehet eivät halua muuttaa sinun takia toisella puolella Suomea, miehet ovat allergisia sinun kissoille, miehet tykkäävtä enemmän sinun kissasta kuin sen omistajasta(Sweetie), miehet leikkaavat hiuksensa kaljuksi, miehet rakastavat kuntosalia, miehet pihtaavat seksissä(eksä), miehet eivät halua lapsia, miehet pelaavat cs:ää ja ovat siitä ylpeitä, miehet ovat kauheita, miehet ovat ihania. Miehet. (Eikä tämä viimeinen kuulosta yhtään niin hyvältä suomeksi, mutta tajuatte pointin..)
 

 
 img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/555_px_kuvia_2009/10/815571.jpg tuolta

 Voi Digger, tuleeko nimesi siitä, että olet oikea munapää vai onko dicksi niin iso? :) Harmi, että olet saksalainen, koska saksalaiset miehet eivät ole oikein minun makuuni. Paitsi sinun kohdallasi teen ilomielin poikkeuksen? T. Umbrellansa alla odottava Sugar. ps. täällä on tilaa sinullekin!

 Vielä se parisuhteista, että miksi minusta tuntuu, että kaikki rumimmat ja kauheimmat ja tylsimmät ihmiset seurustelee? Onko maailmassa enää jäljellä heitä ja me kaikista kuuleimmat ja parhaimmat tyypit jäämme nyt ilman aisapariamme, koska olimme liian hitaita?? Äh, halluun sittenkin sen ukon, tuli mikä tuli! Pakko saada uuden vuoden suukko joltain ihanalta! Ja haluan myös trefffeille! Ja haluan, että mies maksaa herrasmiesmaisesti, koska olen köyhä ja perinnerikas. Enemmän köyhä.

 

 Minulla on siis tasan kaksi viikkoa(14 päivää) aikaa löytää mies. Helppo homma! En voi epäonnistua! ;) 

 

 Kiittäen ja Kunnioittaen muttei ketään kumartaen,
 Sugar Hiihii, siteerasin vähän yhtä aikamme historiaan varmasti jäävistä suurmiehistä eli Antti Kurhista. Näin hän kirjoittaa kotisivujensa etusivujen esittelytekstin loppuun. Voi voi, nyt selvisi sekin, ketä turhia julkkiksia Sugar seuraa,, ei ainakaan marttiinaa ja eskoa ainakaan(plus Victoria-beibiä). Olen väsynyt, nyt nukkumaan! Herätys puoli 7 ja lasten kanssa suuntaamme kotieläinpihalle.

 Lähtölaskenta on alkanut tj. 14