Kävimme ystäväni V:n kanssa iltapäivävierailulla erään poikapuolisen kaverin luona. Tai siis hänen ja 700 muun miehen luona. Oli siellä pari naistakin. Siis kävimme läheisellä kasarmilla. Kumpikaan meistä ei ollut käynyt siellä sen lähemmin, joten jännittyneinä ajoimme tarkistusportille, jossa jähmeän näköinen inttipoika päästi meidät sisään. Sisään päästyämme näimme onneksi pian kaverimme ja pääsimme sotkuun. Se oli täynnä miehiä!! Menin ihan hämilleni ja yritin vain katsoa eteenpäin, vaikka tunsin useat katseet kropassani. Maanantai-ilta, iltavapaat, me olimme ainoat vieraat. Heh. Tämä vierailu auttoi hieman inttipoikanälkäämme.

 Myöhemmin saimme kuulla, että meistä oli kyselty paljon lähtömme jälkeen, ja saimme mm. treffikutsuja, V;n silmiä kehuttiin ja kaverillemme oltiin kateellisia. :) 

 Olin tänään muutenkin ahkerana. Tein osoitteenmuutoksia paikkaan jos toiseen. No ehkä unohdin soittaa vuokranantajalle, kuten aiemmin lupasin, mutta teen sen huomenna. Mikään ei voi mennä pieleen, kun kesäkin vihdoin näyttää tulevan!

 Olen aivan liian laiska nykyisin kirjoittamaan mitään. Kaikista herkullisinta on kirjoittaa miessuhteista, mutta kun ainoat miessuhteeni rajoittuvat inttipoikiin, tai siis näiden katseiden kohteena olemiseen- ei siitäkään irtoa tuon enempää. Perjantaina onneksi pääsisi taas baariin! Kauhea ikävä baaribiisejä.