En ollutkaan tajunnut, miten hyvä kappale Pmmp:n San Francisco on ennen kuin kuuntelin sitä äsken- toista tai kolmatta kertaa! Niin hyvät sanat. Minua aina jonkun verran lohduttaa tietää se, että me kaikki ihmiset käymme läpi samoja asioita. Siksihän on niin helppoa samaistua lauluntekijän sanoituksiin. Tietenkään kaikki sanoitukset eivät ole suoraan artistin elämästä, mutta minä haluaisin ajatella niin. Esim. Chisu, johon nyt ihan ihastuin sunnuntaina, kertoo paljon kappaleissaan epäonnistuneista ihmissuhteista yms. Jotenkin se, että hän on niin riutuneen oloinen(hirvittävän laiha ja pieni!I) vaan vahvistaa hänen suruisia laulujaan.

 Eilinen päivä oli kauhea! Mikään ei tuntunut onnistuvan ja minä tunnuin vaan vetävän itseeni epäonnistumisia. Tämä päivä oli hieman parempi kuin eilinen. Kaikki oli niin hyvin kunnes tuli ilta ja väsymys eletyst' päivästä. Päivät tuntuvat niin samoilta. Puuduttavaa. En enää viihdy työssäni. Odotan vain, että saisin lopettaa siellä. Voisin olla vähän aikaa rauhassa ja olla vaan. Tottakai tulee ikävä lapsia, mutta lapsiin kohdistuva työ on epäkiitollisimpia töitä. Yh, ei enää ikinä tämän jälkeen!

 Koska haluan rypeä itsesäälissä vielä hieman aikaa laitan vain tämän kuvan....ja menen nukkumaan surujani pois. Kyllä se tästä.