Tekee mieli selittää vähän tiettyjä juttuja. Blogin osoitteen nimen "tarina" ja blogin nimen tarkoitus ja oma nimimerkkini ja ja ja..
 

 Hassu tuo pupu, kun se on viime viikkoina oppinut kalisuttamaan häkkinsä pinnoja. Todella ärsyttävä ääni, mutta se näyttää itse myös todella höpsöltä kalteri suussaan! :D Ihana, mutta rasittava- ei rasittavan ihana kuitenkaan. Noh, nyt se pomppii täällä irti ja minä yritän valvoa ettei se enempää järsisi noita sähköjohtoja. Eniten suututtaa, että se on purrut parista kohtaa tätä kannettavan johtoa. Näitäkin saisi uusia ostettua, mutta kun ne ovat paljon kalliimpia kuin halpahallin parin euron jatkojohdot.

 Asiaan. Enkä sanonut tätä silleen ärsyttävästi bb-asukkaiden tyyliin, vain hyvin asiallisesti. Olisikohan kiva olla jossain toimistossa töissä, johon pitäisi pukeutua joka päivä jakkupukuun ja huolitelluin meikein/kampauksin. Ehkä ei. Nykyisessä työssäni ei onneksi tarvitse suuremmin kiinnittää huomiota ulkonäköönsä. 90% siellä työskentelevistä ei käytä meikkiä- minä mukaanlukien.

 NYT siihen asiaan. Osoite hienoon blogiini on siis tuo manland.vuodatus.net. Manland nimenä on yksi epäomaperäisimmistä nimistä, mutta valitsin sen siksi, että siinä on niin paljon ironiaa. Land where we are living is no.. No okei, nyt katkes ajatus. Mutta siis jotain, että eihän tää nyt ollenkaan oo mikään "miestenmaailma". Naisten elämä toki pyörii hyvin paljon miesten ympärillä, mutta paljon enemmän oman itsensä ympärillä. No ehkä vähän naiivi ja huono lause, siis jokaisenhan ihmisen elämä pyörii eniten oman itsensä ympärillä, omien ajatusten yms. piirissä. No nyt kun rupesin hienosti ja ymmärrettävästi selittämään tätä nimeä, ei minulta löydykään hyvää selitystä. Se nyt vaan on tommonen.

 Blogin nimeä taas pohdin pidemmän aikaa. Sehän tulee suoraan Christina Aguileran kappaleesta "Candyman". "Sweet, sugar, candyman." Tuossa nimessä on piilomerkitys itselleni, aivan tahaton. Mies, jota olen on/off-tapaillut.. Ei voi edes puhua tapailusta, satunnaisesti nussinut autossa/hietikolla/vanhassa mökissä/omassa sängyssä.. Nyt hieman häiritsee, kun käytin sanaa "nussia", koska se on yksi sanoista joita en käytä koskaan. Muita ovat "pillu", "avokki", "vaimoke"..Ainiin "mieheke". Parisuhteellisten keksimiä "hienoja" ilmaisuja. Mies siis oli eräässä foorumissa nimimerkillä "Sweetie", hän kutsui minua Sugariksi(itse toivon, että hän olisi ottanut sen lempielokuvastani "Some Like It Hot", mutta tuskin hän on sitä nähnyt). Vaihdoin Sugarin kuitenkin Souriksi eli karvaaksi, hmm.. katkera, semmonen mikä sen suomennos nyt on. Miehet voivat olla siis molempia. Lähiaikoina omat mieheni ovat osoittautunnet makeiksi päältä, sisällöltään yllättävän kitkeriksi. Candyman: No sille ei oikeastaan ole merkitystä. Siksi muutin sen monikkoon. Ehkä se voisi viitata siihen, miten miehet houkuttelevat minua, mutta haluavatkin sitten vain sitä yhtä. Ja olen addiktoitunut miehiin sekä makeaan! 

 Nimimerkkini on taas.. Voi ei, nyt tuli ajatus! Olisiko kauheaa, jos vaihtaisin lennossa Margot-nimimerkin Sugariin? Marilyn Monroe oli siinä leffassa niin ihana ja niin taitava näyttelijä! Hän on oikeasti idolini, jos nyt jotain fanittaisin. Margot nimen takana olisi ollut siis Anne Frankin isosisko, koska Anne Frankin päiväkirja on yksi suosikkikirjoistani ja olisi ollut liian tavallista ottaa nimi "Anne". Lisäksi se on yhden kaverini oikea nimi, joten ei siksikään. Joten hi fellows, my name is Sugar. Ja tulen kyllä kuolemaan, jos "Sweetie"(hahha, kutsunkin häntä tällä nimellä!) kutsuu minua vielä joskus täksi.

Koska haluan kunnioittaa tekijänoikeuslakeja(tai no joo, minusta oli hienompaa ottaa itse kuva!) tähän vielä kuva äsken räpsäisemästäni "Some Like It Hot"(eiks tää nimi kuulosta vähän pornoleffalta?) DVD:stä ja tommosesta vihkosesta. Marilyn oli niin kaunis!


Oikeasti ihannoin Marilynin vartaloa. En tiedä käviskö tuommoinen pyöreys, tai siis naiseellisuus minulle, varsinkin kun kaikki läski menisi suoraan naamaan, mutta voih.. Jos minulla on naisihastusta, niin se on kyllä hän!