Jatkoin huippukokin uraani eilen ja tein aivan uskomattoman ihanaa, täydellisen makuista, ja parasta ikinä valmistettua katkarapukastiketta. Ensin sulatin katkaravut, sitten paistoin niitä paistinpannulla aluksi todella miedolla lämmöllä(2-3), kunnes vielä lopuksi "kiehautin" ne 4. Sitten laitoin sekaan rypsiöljy-maito- sösselin. Miksi sitä sanotaan? Annoin hautua kannen alla sen aikaa kun tiskasin loput astiat ja keitin nuudelit. Tietysti maustoin hyvin soijakastikkeella, suolalla ja mausteilla. Tein maustamisen ennen "maidon" lisäämistä.

 Tälläistä herkkuruokaa olisi ollut mukavaa nauttia kauniissa, uudessa kylpytakissani, mutta sen sijaan nautin takistani tämä päiväisen suihkuhetken jälkeen. Tänään saapui siis H&M:n paketti! Ihanaa saada paketti, kun sitä ei osaa yhtään odottaa! Loppupäivä töissä meni kivasti kun oli jotain mitä odottaa. Töiden jälkeen hain pakettini postista ja postitäti sai kiitollisen hymyn.

Muuta paketissa oli mm.Garden Collectionin sininen hörpelömekko. En yhtään tajunnut tilatessani, että tämä mekko olisi kaikkien hehkuttaman merkin luomus, koska minun silmääni se näytti yksinkertaisesti hyvältä- merkistä huolimatta. Saisinpa tämän huomenna päälleni! Tekisi mieli tanssimaan!Sitten tämä 4,95€ maksanut mekko, joka on varsinainen makkarankuori. Hmm... Tämä saa luvan ehkä olla pitempänä paita/toppina.XS ei ole enää koko, joka sopii minulle. Mitäpä sitä kieltämään..Vielä vähän timantteja! Rakastan isoja sormuksia!Vielä rokkikengät! Elikkä tälläiset rennot kävelykengät kesäksi. En luultavammin tule käyttämään näitä enää ensi kesänä, mutta tänä kesänä aion ottaa nämä mukaan joka kerta kun lähden juhlimaan. Vasta nyt olen tajunnut, että on oikeasti järkevämpää ottaa mukaan korottomat kengät kotimatkaa varten.