Entinen himoshoppaaja, nykyinen pelihai esittäytyy!

 Funcard, Change- club, Glitter, K-plussa-kortti, Filmtown vip-klubi, S-etukortti, Kicks.. omistan ne kaikki ja paljon muuta! En tosin omista apteekin etukorttia, kuten ystäväni(vitsailimme joskus, että vierailemme sielläkin niin usein että sille olisi käyttöä..)! En tiedä miksi haluan liittyä näin moneen klubiin, kun kuitenkin unohdan näyttää korttejani kun ostan kyseisestä ketjusta jotain. Ehkä korttien kaunis ulkonäkö houkuttaa enemmän. Katsokaan nyt, miten ne mätsäävät!
 Kicksin edut varsinkin ovat varsin pienet. Esite kertoo kuinka jokaisesta eurosta saa 10 bonuspistettä. Harmi vain, että 2,5€ etuseteliin täytyy pisteitä kerryttää 1250 eli jos laskin oikein, täytyy ostaa 125 eurolla! Filmtown sen sijaan lupaa tuplatiistain(kaksi elokuvaa yhden hinnalla), viikkopaketin(7 elokuvaa, 7 vuorokautta) tai euron alennuksen jokaisesta vuokraamastani ensi-illasta! Ihanaa! Tosin ainut miinus tässä on se, että vain epätoivoiset ihmiset, joilla joko on parisuhde jossa katsotaan joka ilta elokuvia tai muuten yksinäiset hiipparit omistavat vip-asiakkuuden elokuvienvuokraus-liikkeeseen..

 Tuo kissa on aivan mahdoton! Yöllä se aloitti taas verhoissaroikkumis rumban! Nyt se hyökkäilee koko ajan käsiini, vaikka äsken vielä nukkui kiltisti sylissäni. Pirullinen kissa, jolla on aivan selvästi kaksi eri persoonallisuutta! Huh. Elämä maanis-deprissiivisen eläimen kanssa on välillä rasittavaa.. 

 Minulla on jotenkin outo olo. Olen tyytyväinen elämääni, mutta sitten taas tunnen syyllisyyttä tälläisistä päivistä kun en tee mitään ja olen vain yksinäni sisällä koko päivän. Pitäisi tehdä jotain järkevää. Käytin taas sanaa pitäisi, niin vaikeaa.. No nuo vuokraamani DVD:t ainakin pitää viedä takaisin, jotta en saa sakkoja! :D Ruokaakin pitäisi tehdä, koska pieni nälkä kurnii mahassa. Heh, pitää muistaa olla varovainen käsitellessä kanaa. Taisin jo kerran saada pienen ruokamyrkytyksen tai muun, koska mahaani pisteli ja möyri koko sen yön kun olin tehnyt kanaruokaa ensimmäistä kertaa. Ja siis, möyriminen ja pistely on huomattavan heikkoja sanoja kuvailemaan olotilaani sinä tuskanyönä. Auts. Voin kuitenkin ehkä innostua vähän siitä, että teen itse omat ruokani, niistä tulee nykyisin jopa hyvänmakuisia ja saan tyydytettyä edes yhden tarpeeni. 

 Aah, niin kyllä. Tekisi niin mieli seksiä! Ensi viikolla siihenkin olisi jopa kaksi mahdollisuutta. Jee keskiviikkona bileet, jee perjantaina kans! Surullista, miten helposti baarista saisi miesseuraa. Varsinkin perjantaina tuntui, kuin kaikki miehet olisivat pörränneet ympärilläni ja minä vain yritin väistellä kiihkeitä katseita. Ironista, että kun itseä ei houkuttaisi miesseura yhtään, saa illan aikana useampia aloitteita. Voi, ainakin se poika(mies) joka uskalsi lähestyä minua tanssilattialla! Olit niin suloinen, mutta siinäpä se. En voisi koskaan olla pojan kanssa, joka on söpö. Enkä varsinkaan sellainen miehen kanssa, joka näyttää 18-vuotiaalta, vaikka ikää olisikin jo 24v. Eikä sekään lisää hohdokkuuttasi, jos jo parissa ensimmäisessä lauseessa kerrot olevasi sähköalan johtotehtävissä. Hyvä juttu sinulle, pärjäät varmasti taloudellisesti hyvin, mutta minun silmissäni näytit vain kerskailevalta. Toisin kuin miehet luulevat, useimmat naiset eivät välitä siitä, miten paljon mies tienaa tai missä hän on töissä. Pääasia on, miten mies kohtelee naista. Ja tämähän blogi alkaa muistuttaa Johanna Tukiaisen blogia! :D Kauheata. Niin, että kunnia sinulle siitä aloitteesta, mutta sitten taas se että kun lähdin kävelemään kotiin olit löytänyt uuden tytön. Kävelin takananne, ja kerroit tytölle, että et omista kämppää, koska olet juuri eronnut. Voi voi. Särkyneitä sydämiä on liikkeellä runsain joukoin! 

 Äh, toinen ässällä alkava alkoi houkuttaa myös. SUKLAA! Hei, viikon päästähän on pääsiäinen(tai se virpomissunnuntai), joten voisin kai käydä ostamassa suklaamunia, jos joku lapsi uskaltaa tulla virpomaan minua. Siskonpoika perhäps.. Joo, tarkistan vain täältä http://aukioloajat.com/ onko lähikauppani auki ja teen pienen kauppalenkin, näin muodon vuoksi. Oikeasti olen huomannut, että en ole ainut joka käy lenkillä ja siitä suoraan kaupassa! Heh, itsepetos on toinen suuntaus, jota on liikkeellä myös.

 Ainiin, kävin pitkästä aikaa katsomassa eksän eksän(kirjoitin oikein) kuvia facebookissa ja voi että hän oli muuttunut! Huonompaan päin siis! Ja minähän itse en koostu tästä tiedosta mitään, koska tämä pitempiaikainen eksä ei ole ollut kuvioissa mukana pitkään aikaan(kuten en minäkään). Joten nyt täytyy sanoa itselleni: Lopeta tuo, tuo on tyhmää ja säälittävää, keskity tulevaan unelmamieheen ja tämän mahdolliseen eksään, kerkiät huolestua vielä monta kertaa! Noniin. Hyvä. Se siitä.

 Nyt lähden ulkoiluttamaan visa-korttiani!