Minulla on huono omatunto. Mutta vain hetken. Tein taas jotain älytöntä. Tilasin uuden kännykän. Edellinen toimii, mutta siinä on pieniä akun kestottomuus ongelmia. Kai se on tarpeeksi hyvä syy haluta jotain uutta? 

 Tämmöinen:


 Samsung Jet White

 Merkkiuskollisena halusin taas Samsungin. Tällä kertaa modernimman värin(nykyinen tuommoinen tumma) ja kosketusnäytön. Toki luin googlen tarjoamia ylistysarvosteluja, ennen kuin suostuin naurettavaan kahden vuoden dna-kimppa liittymään. Hitot siitä. Jos mieleni muuttuu kahden seuraavan vuoden aikana(ja se tulee muuttumaan!), niin mitä siitä!

Miten selitän porukoille sen että tein omin päin tämmöisen päätöksen? Se, että olisin järkevä, harkitseva, unelmalapsi, joka tekee aina niin kuin hänen vanhempansa haluavat, en olisi minä. Tiedän, että olen jollain tavalla pettymys vanhemmilleni(en nyt tarkoita vain tämmöisiä hetken mielijohteen ostoksia, vaan kaikkia tekojani yleisesti! :D), mutta jotta voisin olla tyytyväinen itseeni, minun täytyy tehdä niinkuin itsestäni tuntuu parhaimmalta. Nautinnon kautta elän  elämääni. Ja se on oikein.

 Ottaisin mielelläni elämääni muitakin nautintoja, kuten monien tuntien kestävää seksiä eksän kanssa, mutta koska se on syvä mahdottomuus tyydyn pelkästään fantasioimaan tilanteesta ja tyydyttämään seksinnälkääni ostamalla hyvin kalliita liittymiä ja kännyköitä. ;) 

 Ainiin, tästähän minun piti vielä kirjoittaa, nimittäin uuden vuoden lupaukset. Päätin jo aika päiviä sitten, että monen edellisen uuden vuoden tavoin en tee suurempia lupauksia, koska olen huono pitämään niitä. En aktiivisesti ajattele hyviä aikomuksiani, vaan retkahdan tilanteen mukaan. Hyvänä esimerkkinä usein tekemäni lupaus olla harrastamatta seksiä eksän kanssa. Noh.. Tänään töissä uuden vuoden lupaukset tulivat taas esille, ja ryhdyin ajattelemaan, että ehkä voisin sittenkin luvata itselleni jotain. Plus Dr. Philissä puhuttiin tästä aiheesta myös.

 Lupaan, että:

  • En sekaannu enää epävakaisiin miehiin
  • Luotan itseeni ja intuatiooni(pätee tässäkin epävakaisiin miehiin)
  • Arvostan enemmän itseäni(viittaa ensimmäiseen kohtaan)
  • Kasvatan hiuksiani, ja leikkaan ne vasta toukokuussa

Tälläistä pientä. Ihmettelen syvästi, miten jaksoin lopulta kirjoittaa tänne tänään kaksi kertaa, vaikka voin fyysisesti pahoin siitä, että minua väsyttää niin paljon! Ihan uskomatonta mikä olo. En vain malta mennä nukkumaan. Huomiseen!