Miksi pyörällä ajaminen on niin vaikeaa? Vanhemmiten minusta pitäisi tulla parempi pyöräilijä eikä tälläinen hutiloiva, autoihin törmäilevä, jokaista vastaantulijaa nopeasti penkkaan väistävä hutilo, joka tosin on oppinut virheidensä takia mestariketjujen-asentajaksi. Pitäisi muistaa, että talvella pyörällä ei pysty jarruttamaan äkillisesti. Itse en muistanut tätä kun lähestyin kovalla vauhdilla risteystä, viime hetkellä huomasin lähestyvän auton ja painoin molemmat jarrut pohjaan. Valitettavasti takajarruni on jäätynyt/rikkoutunut, joten voi arvata että lensin vauhdilla etutangon yli. Kiitos michelin- toppahousujeni ja paksun laskettelutakkini minuun ei sattunut sen pahemmin. Sen sijaan sain henkistä murhetta, koska YKSIKÄÄN ihminen, joka näki ja käveli ohitseni tämän pienen onnetomuuden aikana, ei pysähtynyt auttamaan. Kyllä ärsytti! Varsinkin kun ketjuni lähtivät ja minä jouduin laittamaan ne itse paukkupakkasessa. No jooh, en ole varma mitä olisin itse tehnyt, jos olisin nähnyt samantapaisen tapauksen. Varmaan ainakin olisin auttanut, jos vanhemmalla henkilölle tai lapselle olisi käynyt noin.

 Tuohtuneena lopulta pääsin jatkamaan matkaani ja päätin pistäytyä matkan varrella olevaan kauppaan. Suklaa auttaisi, kuten aina.

 Kotiin päästyäni huomasin pahvisen paketin. Siellä oli kolmet alushousut. Kylläh, joskus tuli tilattua tälläisetkin! Vielä puhelinmyyjältä. Olenko ehkä helpoin kohde ikinä? Yleensä en vain kehtaa olla epäkohtelias tai tyly heille. Luulin, että he ovat unohtaneet tilaukseni, koska puhelusta oli jo jotain kolme kuukautta. Noh, 6,80€ kolmista alushousuista ei ole paha hinta, ja soitinkin heti paketissa olleeseen asiakaspalvelu numeroon ja peruin tilaukseni. Huh!

 Nyt olen kuitenkin paremmalla mielellä. Ensinnäkin maailman paras, viihdyttävin, ärsyttävin(Spencerin takia!) ja samaistuttavin(joiltain osin) tositv- sarja alkaa subilla! Hills! Ah! Itse olen katsonut sen kaikki mahdolliset osat ja kaudet kertaalleen music televisionilta, mutta koska en omista enää plus tv- korttia, on ihanaa pystyä voida katsomaan tätä ohjelmaa ihan vaan subilta. :) 1. Helmikuuta tämäkin tv- ihanuus alkaa!

 Kaverini sanoo minua televisioasiantuntijaksi, koska katson tuhottaman paljon telkkaria, sekä pidän silmällä muitakin ohjelmia/kanavia, mistä saattaisi saada viihdettä. Esimerkiksi tänään katsottavia ohjelmia on: tietenkin tämä Dr. Phil, mitä katson tällä hetkellä, Sairaala 19:30(hitto, tämäkin siirtynty noiden matkaoppaiden takia!), jonka jälkeen Huippis kasilta, siitä suoraan Täykkärit(mutta mitä tapahtui joulumajassa??), jonka jälkeen kaksi ihanaa jaksoa Sinkkuelämää(jakso 1. Biologista kelloa, häämatka ja rintasyöpäleikkaus, jakso 2. Riitoja "Sergein" kanssa, uusi asunto(?), ja hiustenlähtöä). Paras telkan tuijottamisilta ikinä! Rakastan sinua tv! 

 Muuten mieselämääni ei kuulu sen erikoisempaa. Toki olen ajatellut eksää, mutta taas alan enemmän tuntea inhoa häntä kohtaan kuin ihastusta. Luin vikakerta- sivuilta noh.. ihmisten viime kerroista. Löysin tämän sivun googlen kautta. Siellä oli vaikka minkälaisia tarinoita! Tietenkin myös niitä "harrastin seksiä eksän kanssa"- tarinoita. Luin varsinkin miesten näkökulmista kirjoittamia juttuja. Niissä oli lähinnä kyse siitä, miten miehet haluavat purkaa paineitaan, ei sitä miten he haluavat tytön takaisin. En rehellisesti itsekään tiedä haluaisinko eksää takaisin. Järkevästi ajateltuna se ei tunnu hyvältä idealta. Ei siis ole pelkoa, että eksähään haluaisi minua takaisin, mutta tietenkin se olisi hyvin imartelevaa, jos hän haluaisi olla kanssani siksi että olen niin vastustamaton. Ei siksi, että satun olemaan nainen, yksi monien joukossa. 

 Tämän lisäksi olen hieman ikävöinyt Sweetietä. Olen kunnon keskutelun puutteessa! Hänen kanssaan oli niin helppoa puhua. Oikein huumaannuin siitä, että se oli niin vaivatonta ja pystyin olemaan niin oma itseni. Harmi, että tämä oli hänen ainoa hyvä puolensa. Miesten kanssa on niin erilaista keskustella kuin naisten. Se on jotenkin helpompaa naisten kanssa, mutta miesten kanssa voi helpommin vitsailla, naljailla ja puhua erilaisimmista aiheista. Naisten kanssa minä puhun lähinnä miehistä, ulkona käymisestä, siitä mitä joku teki, ei tehnyt, sanoi tai ei sanonut yms. juoruilua. :) Saas nähdä mitä juoruilemma huomenna kaverini kanssa, kun käymme syömässä Buffassa töiden jälkeen. Ei ehkä paras vaihtoehto, varsinkaan minulle joka on lihonut viime syksystä neljä kiloa. Voisiko puolet tuosta olla joulukiloja? Pakko aloittaa joku liikuntaharrastus! Ja lopettaa herkkujen syöminen. No, ei tämä ainakaan onnistu! Onhan minulla nytkin puolet tuosta suklaalevystä syömättä. Alkoholin käyttöä minun pitää kyllä pienentää. Lipitän yleensä siideriä ja lonkeroa, jotka sisältävät niin paljon sokeria ja muuta, että ei ihmekään jos olen juomiseni takia lihonut. Täytyy tarkkailla tilannetta!