Pitkään luulin, että Sinkkuelämää- sarjan Charlotten kokema "naamannuolija" oli vain sarjan käsikirjoittajien mielen tuotoksia, kunnes kohtasin oman naaman pesijäni. 

 Ennen ensimmäistä kohtaamistani Huonot Suutelijat- kerhon jäseneen, olin onnellisesti pusutellut eksäni kanssa(silloin tietysti nykyisen :D) tuntikaupalla. Olin siinä uskossa, että miehet todellakin osaavat suudella ja suutelu voisi olla yhtä kivaa kaikkien kanssa. Kuinka väärässä olinkaan! Tunteet ovat kaiken a ja o ja ö. Jos olisin ollut ihastunut HS:n(kerhon lyhenne), olisin varmasti ollut kiitollinen meikkieni poistamisesta ja ihoa pehmentävästä limakasvonaamiosta(hei, jotkut laittavat turvetta nassulleen!). En kuitenkaan ollut. Tarina alkoi siitä, kun isommalla porukalla olimme viime kesänä juhlistamassa juhannusta ja päädyimme lopulta viettämään iltaa meitä pari vuotta vanhemman miehen kanssa. Nämä olivat toki tuttuja kavereilleni, mutta eivät minulle. Siksi iskinkin silmäni yhteen miehistä ja tanssilattialle päästyämme hän päätti suudella minua. Anteeksi, hän päätti syödä pääni. Tästä syvästi järkyttyneenä halusin äkkiä takaisin istumaan, supatin hänelle, että minun täytyy päästä vessaan ja matkalla sinne törmäsin kaveripoikaani, jonka syliin päädyin itkemään järkytyksestä. 

 Ikävä kyllä seuraavat kokemukset HS:n jäsenistä sain viime viikonloppuna. 

 Ihmettelen syvästi, kuinka mies voi luulla, että kukaan nainen on halukas suutelemaan suoraan kielipusuja!? Ei! Ensiksi täytyy aloittaa parilla kokeilevalla suukolla, tunnustella huulilla toisen huulia, sitten hieman raottaa omia huulia(tietenkään olematta ällöttävä töröhuuli) ja suudella! Kieli voi tulla sitten mukaan myöhemmin. PALJON myöhemmin!
 Pe-la illan deittini kuitenkin uskoivat, että nopeus on valttia. Köriläs suuteli minua pari kertaa, jonka jälkeen ilmoitin, että en oikein tykkää suutelusta. Kissa-allergikko taas aloitti kielellä, mutta pitämällä pääni(kirjaimellisesti) sain hänet lopulta vaihtamaan suutelutyyliään minua enemmän miellyttävämpään suuntaan. Tytöt, näin saatte miehestä mukiin mentävän suutelijan: A. Esittäkää kokematonta: Sanokaa, että ette ole ennen suudelleet tai kieltäytykää täysin. Kun mies ei enää suutele(jos hän on herrasmies), hyökätkää itse hänen kimppuunsa haluamallanne tyylillä. B. Miehen kieli on kuin hiiri, joka löytää suljetusta huoneesta pienimmänkin rakosen. Siis jos niitä rakosia on! Joten suu suppuun! C. Ole domina! Sano miehelle, että haluat tämän seuraavan sinun liikkeitäsi ja toivo, että hän on oppivainen yksilö! D. Dumppaa mies ja etsi joku, joka osaa oikeasti suudella!

 Uusia, parempia suutelijoita odottaen, 
 Margot(hieno keksimäni piilonimi;) )