Esittelen pikaisesti tämän päivän ostokset. Kiire suihkuun ja valmistautumaan!

 Ensitöikseni päästyäni töistä kävin noutamassa postista H&M:n paketin. Sieltä paljastui mm. nämä: 

Kolmet saman malliset, mutta eriväriset, löhöilyhousut. Kun napit kiristävät mahaa, ei hätää kun voi vaihtaa tälläisiin kotiin päästyä!

 
Valkoiset tregginssit, jotka ovat IHANAT!

Turkoosin väriset korkkarit. Nämä pitäisi hankkia myös mustana, koska ne tuntuivat todella hyviltä jalassa. Eivät luisuneet pois kantapäästä ja korkoakin on mukavasti.

Ja sitten vielä nämä kaksi yhdessä!


Harmaamelaarettu villatakki. Villatakkeja tarvitsee aina, eivätkä nämä hm:n villatakit ole niin kalliita.5kpl värikkäitä sukkia! Näitäkin on aina hyvä olla. Mielestäni sukkia ja alusvaatteita ei voi koskaan olla liikaa!Valkoiset bikinit.Sekä mustat slim fit- housut.

Tämän lisäksi paketissa oli pinkki kotelomekko sekä vaalean khahin värinen mekko.

 Kuin näissä ei olisi ollut tarpeeksi, kävin myös live-ostoksilla. Aleksi13 ei tällä kertaa tarjonnut bilemekkoa, mutta löysin sieltä ihanat aurinkolasit! Hintaa n. 14€.Lähempi kuva sangoista.

Koska olen huonomuistisin ihminen ikinä, päädyin myös ostamaan toiset mustat housut, vaikka sain melkein samanlaiset jo hm:n paketista. Nämä ovat myös tregginssit. Only 19,90€.

 

Mutta voin myös olla iloinen, koska nyt minulla on ihania kevät/kesävaatteita, terassilasit ja biksut kesän helleaaltoja varten!