Haukotuttaa. Olen nukkunut suurimman osan tästä päivästä, mutta silti olen ihan puhki. Hyvä on, olen myös harrastanut seksi eksän kanssa, mikä ehkä myös veroittaa jaksamistani. Kaikki alkoi tästä: 

 Eilen vietin vilkkaan päivän. Ensin aamupäivästä kävin siellä kampaajalla. Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Entiset todella tummat, keskipitkät hiukseni, joissa oli kuluneet latvat, saivat nyt hieman lyhyemmän mallin, johon on leikattu enemmän kerroksia sekä hieman punaiseen taittuvan tumman värin oranssiin vivaihtavilla vaaleilla raidoilla. Raidat tulevat päällimmäisten hiusten alta, joten parhaiten ne näkyvät jos pidän hiuksia kiinni. En ennen ollut käynyt tällä kampaajalla, minne menin, mutta hyvän palvelun takia voisin mennä uudestaankin! Hintakin oli oikein sopiva, 65e kahden tunnin työstä.

 Olin hyvällä tuulella kauniista hiuksistani ja käväisin vielä parturin jälkeen ostamassa pienet lahjat kahdelle kaverilleni Alkosta, jonka jälkeen suuntasin kotiin laittautumaan iltaa varten. Onneksi isosikoni lupasi autokyydin juhlapaikkaan. Saavuin paikalle puoli kuuden aikoihin. Vietimme aikaa juhlapaikassa puoli kahteentoista asti, jonka jälkeen keskusta ja baarit alkoivat houkutella. Melkein heti sen jälkeen kun olimme tulleet paikalle, näin eksän jonottamassa samaan baariin mihin minäkin olin kavereideni kanssa menossa. Täytyi oikein kaksi kertaa kääntyä katsomaan häntä ja varmistaa, että hän se oli. Joulupäiväisen kohtaamisen jälkeen en ole nähnyt häntä. Nyt kuitenkin tiesin mennessäni sisään baariin, että hänkin olisi siellä. Kummaa kyllä, olin innoissani siitä. Tunsin oloni hyväksi, kauniiksi jopa. Saisin ihailevia katseita miehiltä ja eksä toivottavasti huomaisi myös sen. 

 Suunnitelmani toimi kuin rasvattu, vaikka en alunperin tiennyt haluavani toteuttaa sitä. Tanssimme villisti tyttökavereideni kanssa, miehet pörräsivät ympärillämme, moikkasin neutraalisti häntä ja kun viimeiset hitaat tulivat, tanssin ne jonkun muun kanssa kuin hänen. Eksä näki tämän. Myöhemmin samana yönä, kun kirjauduin sisään facebookkiin tarkistaakseni oliko fb- ihastukseni vastannut vihdoin viestiini(ei hän ollut), eksä aloitti keskustelun, jossa hän heti kysyi kuka se mies oli ollut, jonka kanssa olin tanssinut. Selitin, että ei kukaan, en edes tiennyt miehen nimeä ja tanssimme vain. Hän oli arvatenkin mustasukkainen. Lopulta neutraalisävyinen keskustelu meni siihen, että hän ehdotti minun luokse tuloa ja suostuin siihen. Vartin päästä tästä ovikelloni soi, ja hän seisoi siellä yhtä hyvännäköisenä kuin aina. Olimme molemmat hieman huvittuneita tilanteesta. Mutta oli kivaa. Hän tuntuu hyvältä niin pitkään kuin en ajattele sitä miten soveliasta tämmöinen käytös on. Aina aamuisin kun tiedän hänen lähtönsä lähestyvän, vetäydyn kuoreeni, en nuku enää hänessä kiinni, en katso häntä silmiin. Näin taas tänäkin aamuna. Tällä tavoin näyttelen, ettei minuun sattuisi vaikka hän lähteekin.

 No se eksästä! Toivottavasti tästä ei tule tapa, että minä kolmen viikon välein päädyn hänen syliinsä. Oikeasti haluaisin jotain aivan muuta. Haluaisin uuden miehen, opetella uusia tapoja, ihastua. Tällä hetkellä tunteeni eksään kohtaan ovat enemmän pakkomielteisiä kuin ihastus- tunteita.

 Huomenna taas töiden pariin. Viikonloput menevät aivan liian nopeasti! Ei ole reilua, että odotan kiilto silmissä viikon jokaisena päivänä maanantaista perjantaihin näitä kahta onnenpäivää, ja sitten ne ovat ohi hujauksessa! Onneksi on Sampo ja hauskat kotivideot! Jotain hauskuutta tähän perisunnuntaihin..