Järkytyin äsken, kun sain tietää että Brittany Murphy on kuollut. Mikä tässä on, kun minun täytyy koko ajan pitää mielessä kuolema?! No oma valintani oli kirjoittaa siitä. Mielestäni Murphy on yksi kauneimmista naisista; isot silmät ja muhkeat huulet, ei angelinajolie-tyylisellä rumalla tavalla, kauniit hiukset ja hän on siro ja pieni näyttämättä silti lapsenvartaloiselta. Vaikka hän ei ehkä tehnytkään isoja leffarooleja, minulle yksi ihanimmista elokuvista on hänen pääroolielokuvansa "Uptown Girls". Hänen roolihahmonsa Molly menettää kaiken omaisuutensa eräänä päivänä, mutta ei jää sitä suremaan vaan saa työn hemmotellun ja neuroottisen pikku tytön lastenhoitajana. Elokuvassa ei sinällään ole ihmeellisempää juonta, ja se on osittain tylsä ja vähän naurettava, mutta jotenkin niin ihana! Ehkä koska Brittany on siinä.

 Nyt kuuntelen Westlifen "Uptown Girl":ä, elokuva sai nimensä varmaan tämän kappaleen mukaan ja soi lopputeksteissä. Voi Brittany, onneksi sinulta jäi niin monta elokuvaa, että jokainen voi valita suosikkinsa ja katsella sinua ilolla. :) 

 ps. Eikö otsikkoni olekin aika hieno ja monimerkityksellinen? :D 

 Ainiin, elokuvassa Vuosi nuoruudestani Brittanyn esittämä hahmo tekee itsemurhan kylpyhuoneessa, miten ironista?

 En tiedä onko tämä kuva mikään paras mahdollinen, mutta tein tässä illalla lettuja. Minulla oli myös kinuskikastiketta, jolla taiteilin hienoja sydämmiä niiden päälle. Edes vähän arkipäivän rakkautta tähän elämään! 

 
 Oli oikein namia! Onneksti taikinaa on vielä jääkaapissa. Voin vaikka paistaa lettuja aamiaiselle, hyvin amerikkalaista.