Jee! Jotkin unelmat käyvät toteen. Nimittäin tämä Jyskin unelmatv-taso on tullut uudelleen aleen! Tällä kertaa suuremmalla alennuksella. Olen niin innoissani, mutta en halua herättää äitiä tekstiviestillä: "Äitiiii! Pakko päästä Jyskiin!". Kerkiin sen huomennakin. Tämä tarjous on kuitenkin voimassa vain sunnuntaihin, joten viikonloppuna on pakko toimia. Olen päättänyt, että minähän saan tämän tason, vaikka se pitäisi maksaa itse- ja niin se varmaan pitääkin. :D

 Voin jo kuvitella tämän tason päällä valkoisen taulutelevision. Vieressä pari tuikkua tai asetelma sisustukseen sopivia kynttilöitä lasisella asettimella. Bourgie valaisin. Voih, en nyt pääse yli tuosta valaisimesta! Se olisi niin kaunis.

 Pakko laittaa tähän väliin, että miksi Ralph Fiennes näyttää Englantilaisessa Potilaassa niin hyvältä? 

 Huomenna viimeinen työpäivä ja minä menen jo aamukahdeksaksi. Siten pääsen aiemmin pois ja shoppailemaan! Tulee kyllä kuuma sää shoppailla, mutta pitää laittaa sen verta vähän päälle. Vaikka ei minulla ole yhtään kevät/kesävaatteita! On toki baarimekkoja, mutta ne nyt ovat sopivampia sinne. Tai no, voisin laittaa ehkä sen yhden puuvillaisen mekon. Katsoo nyt.

 Ihana huominen! <3