This it is.. Lähtötilanne.

(pakko oli muuttaa väri mustavalkoiseksi, koska se saa kaiken näyttämään paremmalta ja tämä todellakin pitää saada paremman näköiseksi!)

 No joo, tilanne voisi olla pahempikin. Tässä tuo pöntsi näyttää vielä suhteellisen hyvältä, koskan olen tänään varonut ekstratarkasti syömisiäni ja kävin lenkillä ennen kuvan ottoa. Kuva kuitenkin paljastaa myös sen, että minulla ei ole äässiä! Jos rasvansiirto ilman leikkausta olisi mahdollista, siirtäisin maharasvaa perseeseen ja reisiin.

 Ykköspäivä ja olo on ihan hyvä tämän kiinteytys/laihdutus-projektin suhteen. Hieman suhteetonta katsoa Dr. Philiä, jossa käsitellään huumeriippuvaisia nuoria, kun itse valittaa mahamakkaroistaan.. Toisaalta hyvä, että en ole ihan tuollaisessa tilanteessa vaikka joskus tunnenkin riippuvuutta juomiseen. Noh katsotaan miten nämä pari viikkoa menevät ilman alkoholia. Vappuna voisi sitten korkata seuraavan kerran!Tälläisen vartalon kun saisi! Tosin tässähän tuo valo hieman hämää, Longoriakaan ei todellakaan ole noin laiha!

 Yyh, nyt kun vertaa noita kahta vartaloa niin alkaa vaan lisää masentaa.. Noh, kyllä se tästä! (ja tätä olen toistellut itselleni jo pari päivää putkeen..) Olen vain niin kärsimätön, mutta olisikohan se ollut Jutta joka sanoi, että jos itseään on lihottanut pitkään, ei voikaan olettaa että laihtuisi ja tuloksia syntyisi heti. Laihtuminen vie aikansa kuten vei lihominenkin. Jospa vaan lisäisin kärsivällisyyttäni sitä mukaan kun (toivottavasti) menetän kiloja.