Pieni vinkki itselleni: älä paina 'delete'-nappulaa silloin kun olet kirjoittamassa uutta postausta, älä edes katso siihen! Noniin, uusi yritys.

 Hän vastasi. Tai siis lähetti minulle tekstiviestin. Tekstittelimme puolin ja toisin parin viestin jälkeen, kunnes minun piti mennä nukkumaan. Menin siis nukkumaan ihan omasta tahdostani, ei kukaan minua siihen pakottanut. :D Ja hänelläkin oli tiedossa ensimmäinen peli huomenna(eli tänään) pitkään aikaan, joten päästin hänetkin rentoutumaan.

 Koska minulla on erittäin tylsää tänä viimeisenä lomapäiväni, päätin järjestellä kirjat kirjahyllyssäni värin mukaan. Näin tälläisen vinkin kerran sisustuskirjassa ja päätin kokeilla.Ensin otin kaikki kirjat pois ja yritin lajitella niitä päällisin puolin värin mukaan.Olisipa kivaa elää keskellä kirjakasoja! Tosin sekin vähä siivoaminen, mitä harrastan vaikeutuisi.Lopputuloksesta tuli ihan kiva. :) Ehkä pienesti silmääni pistää se, että minun oli pakko erottaa kirjasarjoja eri puolille hyllyä eriväristen kansien takia, enkä jaksanut laittaa kirjoja korkeusjärjestykseen. Ehkä jonain krapulaisena aamuna järjestelen ne aakkosittain. :D

Eilen vietin aikaani kahden heikkouteni parissa: jäätelön ja himoshoppauksen- tosin tätä tein tv:n välityksellä.Nam, nämä jätskit ovat aivan tajuttoman hyviä. Pirkan minilajitelma, jossa on 12 pientä jäätelöä mm. valkosuklaa-vadelma- ja suklaa-maulla. Uuh, Becky ja Luke suutelevat! Okei, pysäytin elokuvan juuri tuohon kohtaan siksi, että saisin sen kuvaan. ;) Becky on kyllä fiktionaalinen esikuvani: hän on urhea, omalaatuinen, höpsö, joka välillä joutuu vaikeuksiin tarkoittamatta pahaa kellekään.

 Nyt kuuntelen Celine Dionia. Äsken kuuntelin kappaletta "The Power Of Love", mutta kohta varmaan alan kuunnella "All By Myself":ä vodkapullon kanssa, kuin Bridget Jones konsanaan. Lähetin hänelle tekstiviestin, kaksi tuntia sitten*, eikä hän ole vastannut vieläkään..! 

 *Korjaus: 4 TUNTIA SITTEN! Yhyyy... Noniin, positiivisia ajatuksia, positiivista energiaa, hauskoja muistoja.. Kyllä tämä tästä.