Mitä olen tehnyt tänään? Oikeastaan voisin aloittaa siitä mitä tein eilen. Sen jälkeen kun onnessani vietin aikaa uuden puhelimeni kanssa, siihen saapui viesti. Se meni jotenkin näin: "Hei Sugar! Tällä viestillä koko illan ilmainen sisäänpääsy! Tervetuloa!" Hitto, mitä tulikaan luvattua! Minunhan ei pitänyt käydä baareissa tässä kuussa. Mutta lupaukset on tehty rikottavaksi! Eikä kyseessä ollut suuresta lupauksesta, joten V tuli taas kerran luokseni ja suuntasimme puolen yön aikaan kaupungille. Sitä ennen olimme juoneet minun uudelta vuodelta ylijäänyt vadelmasiideri puoliksi. Se olikin melkein kaikki mitä itse join sinä iltana, joten kaikki hyvin! Itseasiassa käytin sinä iltana eniten rahaa narikkaan ja baarin jälkeiseen grilliin. Alan vihdoinkin oppia mihin baari-iltana kannattaa käyttää rahansa! Hyvä minä!

 Kävimme siis pyörähtämässä pari tuntia kapella. Yksi karaokebiisi pubin tapaisessa, parit tanssiliikkeet "ilmasbaarissa" ja vaihto toiseen baariin. Siellä pari tuntia tanssimista kuumuudessa ja grillin kautta kotiin. Tuollainen oli ilta tiivistettynä. Eipä siitä enempää. No, törmäsimme grillijonossa V:n entiseen suhteen tapaiseen tyyppiin, mitä nimitystä käyttäisin hänestä, joka on hyvin epävakaa käyttäytymisensä kanssa. Välillä hän on kuin ei tuntisi V:tä, nyt hän oli todella ystävällinen, paitsi vitsaili sillä miten V on järkäle. Aika törkeää eikä siis yhtään totta, mutta ehkä hän piti sitä hauskana! Tyyppi on kuiteskin hätäisissä kihloissa tyttöystävänsä kanssa, mutta haikailee aina välillä V:n perään. V ei tunne samoin. Mitä tämäkin kertoo miehistä? Kihlattu tuskin tietää miehensä mielenliikkeistä..

 Muutenkin tässä lähikuukausina ja lähiaikoina on tapahtunut useiden tuttujeni suhteissa muutoksia, hyviä tai huonoja. Siskoni meni kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen kihloihin poikaystävänsä kanssa, mikä oli yllätys, koska itse ajattelin että seuraava askel olisi ero. Reilu minä! :D Mutta en vain usko pitkiin suhteisiin. No, eräs tuttuni, joka itseasiassa erään kesäisen tapahtuman jälkeen ei enää morjesta minulle, erosi poikaystävästään äskettäin ja muutti melkein samana päivänä takaisin vanhempiensa luokse. Mietimme erään kaverini kanssa, että mieluummin vaikka asuisi niin pitkään entisen kanssa kunnes löytää uuden asunnon kuin muuttaisi takaisin vanhempien luokse. Toki vanhemmista saa turvaa vaikella hetkellä, mutta itse hehkutan joskus liikaakin itsenäisyyden ja omasta itsestä, ja omista murheista, huolehtimisen vuoksi.. Mutta iloisia yhteenmenojakin on tapahtunut. Kaikille muille paitsi minulle! :D

 Tänään olen myös asentanut aivan yksin Spotify:n. Se olikin helpompaa mitä kuvittelin ja nyt minulla on eri kategorioissa jo lähemmäs sata biisiä. Vaikeaa välillä keksiä mitä kappaleita etsisi sieltä! Kylie Minogue on kestosuosikkini ja häntä juuri kuuntelenkin. Love At First Sight, All I See ja I Believe In You ovat ehkä ihanimpia!

 Haluaisin todella aloittaa sen kuntosalilla käymisen taas. Olisi niin monia hyviä syitä: Olen plösöhtämässä eli lihomassa oikein kunnolla. Koska olen köyhä tulee ruokaa syötyä paljon kun sitä on ja kun sitä ei ole syötyä mitä erilaisimpia ja epäterveellisimpiä yhdistelmiä. Tänään olen mm. syönyt pussillisen irtokarkkeja(helppo valmistaa, senkun vain avaa pussin! Ei tiskiä.), juonut Mehukattia, syönyt eilistä pastaa ja pestoa, keittänyt tässä illemmalla vielä lisää sitä samaa pestoa tonnikalan, ketsupin ja kolme viikkoa jääkaapissa olleen kinkkusulatejuusto- levitteen kanssa. Namia. Hieman erikoista. Ainiin, ja puoli pakettia suolakeksejä! Joten, koska olen tässä vähän lihonut, voisin yrittää saada tuota läskitapasapainoa korvattua enemmällä lihaksia. Lisäksi se on todella kivaa! Jotenkin heti jää koukkuun siihen, että saa nostettua kerta kerralta enemmän, kunnes jää johonkin tiettyyn painorajaan, mutta sitten eräänä päivänä saakin nostettua hieman enemmän. Siitä tulee hieno olo! Ja noh.. olishan siellä niitä miehiä, jos menisi yleiselle vuorolle. Joten äiti, jos nyt lähetän sinulle tälläisen telepaattisen synttärilahjatoiveen, niin vastaatko siihen? 3 kuukauden salijäsenyys, kiitos!

 Eipä tässä oikein muuta erikoista. Oli kyllä nautinto tämä vapaapäivä keskellä viikkoa vaikken mitään erikoista tehnytkään. Kummasti jaksaa käydä töissä paremmin kun tekee vajaaviikkoja! Kaksi päivää, sitten rauhaisa viikonloppu. Käväisen ehkä yhden kaverin luona hänen ja poikakaverinsa uudessa asunnossa. Pitäisiköhän viedä jotain.. Ehkä suklaata. Pölläsen vaikka töistä jonkun ylimääräisen suklaarasian, heh heh. Mutta nyt ruoan pariin! Olisi siellä jääkaapissa vielä eilisiä ranskalaisia, joista olen syönyt ehkä kaksi haarukallista ja hernekeittoa.