Laittaisin tähän alkuun videon Black Eyed Peasien kappaleen "Meet me halfway", jos vain tietäisin miten lisätä sen. Siksi osa sanoista, jotka nekin ovat vallan ihanat! Sitten more selitystä.. 
 

 Meet me halfway

 Can you meet me half way (I'll meet you halfway)
Right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish

Let's walk the bridge, to the other side
Just you and I (just you and I)
I will fly, I'll fly the skies, for you and I (for you and I)
I will try, until I die, for you and I, for you and I, for for you and I,
For for you and I, for for you and I, for you and I
 
(lyriikat täältä http://www.directlyrics.com/black-eyed-peas-meet-me-halfway-lyrics.html

 

Tuolla kappaleella ei ole sen syvempää merkitystä minulle. Joskus hyvin humalaisina baari-iltoinen kaverini kuulu aina välillä tämän kappaleen ja piti sitä hyvänä. Itse olin vähän sitä mieltä, ettei se ole niin erikoinen. Emme kumpikaan oikeen saaneet kiinni sanoituksista, joten tätä kappaletta jäljitettiin pitkään.
Olisi kuitenkin ihanaa, jos olisi joku, jonka haluaisi tulevan 'vastaan'. Että olisi vaikka vähän epätoivoinen sen toisen suhteen. Tai no ehkä tämä ihastumattomuuden olotila on ihan tervetullut. Tosin hieman huolestuttaa, että en ole ollut ihastunut keneenkään puoleen vuoteen. Olenko niin ronkeli vai onko täällä käynyt kato miesten suhteen? Jälkimmäinen. Jos oikein haluaa analysoida ihmissuhteita, niin eihän kukaan(toivottavasti!) ole suhteessa jossa se toinen ei yhtään viehätä. Omaa ihanuutta odotellessa..

Helskatti, kun täällä jossain korvessa missä olenkaan, on surkea nettiyhteys! Olisi oikeen kiva kuunnella tuota BEP:n kappaletta, mutta olen ladannut sitä youtub:sta jo kohta puoli tuntia ja se saanut ladattua vasta vähän yli 3 minuuttia! Ihme, että täällä on edes sähköt. Olisin myös liittänyt tänne pari räpsimääni kuvaa tänne, mutta niidenkään lataus ei onnistunut. Huomenna sitten, kun pääsen takas kapeen. En kuitenkaan valita tässä kuin valittamisen takia. Ihanaa olla kotona. Täällä on turvallinen olo.
 Tänään olen mm. soittanut pianoa, myös joululauluja, saanut hiukseni värjättyä, kun äiti värjäsi ne, hän teki minulle myös jalkahoidon ja minä hänelle, sitten kävimme pikkukylän toisessa sen kahdesta kaupasta ja ostimme minulle 3 kassillista ruokaa(tästä olen eniten kiitollinen!), heräsin myös aamulla siihen, että äiti leipoi piirakoita ja niitäkin saan varmasti ottaa mukaani kun lähden, sekä reippailin ulkona kameran kanssa ja ikuistin talvimaisemaa.

 Siinäpä se päivä on mennytkin. Ei mitään erikoista miesten suhteen. Ei salaisia ihailijoita, ei vanhoja tuttuja. Plääh, jotain uutta olisi kiva saada. Pitäisi varmaan lähteä jonnekin vähän kauemmas.. Tai sitten sinne lähibaariin. :D Onneksi ensiviikolla on tiedossa hulinaa, suurin osa työpäivistäni on hieman pidempia, mutta perjantaina pääsen kotiin jo puoli 3. Jee, sidukan ostoon ja sitä lipittäen valmistaudun iltaan. Huolestuttavaa, että suunnittelen lauantaina ensi viikon perjantaita. Ainiin! Tilasin levykauppax:ltä Pmmp:n kokoelma levyn. Se on kuin tehty minulle, koska omistan vain yhden heidän levyistään. Siksi on hyvä, että tällä lailla saan kaikki heidän levynsä hyvään hintaan plus 9(?) ekstrabiisiä. Olen vasta hiljattain innostunut Pmmp:stä, ehkä tämän uusimman levyn myötä, joten kokoelmaa pukkaa nyt pukin kontista oikein olan takaa! Hahhaa, mikä kliseinen lause. Katsoimme muuten äitin kanssa "Mutta mitä tapahtui Joulupukille?" leffaa tänään, kun Nelonen näytti sitä. Hieman liian kokoperheenkaltainen elokuva minun makuun, sekä liian jouluinen(!), mutta onneksi oli onnellinen loppu. Niin minäkin tahdon, että kaikella on onnellinen loppu. :)