Olen tullut hulluksi tämän uuden asunnon takia! Selaan kaiket päivät sisustusblogeja, varsinkin http://charandthecity.indiedays.com/ blogia, eri nettikauppoja, joista olen eräästä löytänytkin unelmieni ruokapöydän!, mainoslehtisiä Jyskeistä, Askoista ja Cals Ohlsoneista.

 Minulle hyvin ominaisesti haluan jotain uutta elämääni. Haluan uudistaa kaiken! Tai no suurimman osan sisustuksesta. Nykyisestä asunnostani otan mukaani vain jenkkisänkyni. Onneksi osasin ajatella jo sitä ostaessa viime syksynä kauaskatseisesti, koska tulevassakin yksiössä on alkovi, ja ainut asia, joka pelastaa alkovin(mielestäni alkovi ei ole koskaan hyvää neliöiden käyttöä!) on tarpeeksi korkea sänky. Liian usein sänky hukkuu alkoviin ja näyttää vain sinne tungetulta kalusteelta. Sänky siis tulee! Sitten uusi täällä esittelemäni pöytälamppu ja ehkä tämä sohvakin, jonka sain veljeltäni. Täytyy vielä tehdä mittauksia paikan päällä, koska minähän otin tämän asunnon pelkkien valokuvien perusteella(hullua tai onnekasta, sen näkee sitten..). Raskaat kalusteet eli tv-taso ja harmaa kirjahylly jäävät. Tuskin niitä saa myytyä, enkä kyllä kehtaisikaan pyytää niistä mitään hintaa, joten kaatopaikka taitaa olla näiden kaluisteiden seuraava koti. Lisäksi taakse jää iso kasa kirjoja, turhaa krääsää ja muuta mitä en halua ottaa mukaan. Sisäinen minimalistini saa tulla esiin! 

 Tulevassa kodissani on avokeittiö. Se on kaiketi remontoitu ehkä noin viitisen vuotta sitten. Sävyksi on valittu sinisävyiset kaapistot, jotka ovat hieman erikoiset verrattuna 90-luvun valkoisiin kaapistoihin mäntykahvoilla, mutta silti kaipaisin kuitenkin valkeaa keittiötä. Noh, onneksi saan haluamaani vaaleutta huurrelasisella lasipäydällä. Okei, kuulostaa aika kauhealta, mutta tämä lasipöytä on useisiin muihin lasipöytiin verrattuna hyvin tyylikäs. Ainakin omassa pikku mielessäni. Lisäksi hankin Jyskistä neljä valkoista koivusta taivutettua metallijalkaista ruokapöydän tuolia. Huh, olipas hirviölause! Lisäksi haluaisin keittiön ikkunaan, tai siis keittiö/olohuone/alkovin toiseen ikkunaan, vielä vaaleat pitkät verhot. Ehkä paneeliverhot. Olohuoneen puolelle haluan vaalena matalahkon tv-tason kannattelemaan valkoista taulutelevisiotani. Hih, sitä joka odottaa minua vielä kaupassa! Kotiteatteri olisi myös kiva.. Taas tässä näkee miksi olisi kätevämpää asua miehen kanssa yhdessä! Samalla saisi käyttöönsä miehen luultavammin paremmat elektroniikat! Ja jos omaan kultakannettavaan tulisi pöpö, mies saisi/osaisi varmasti korjata senkin! Pitäisikö nyt myöntää, että eniten haluaisin kotiani koristamaan miehenrötjäkkeen?

 Innostustani lisää myös se, että vaikka joudunkin luopumaan vaatehuoneestani, saan tilalle kolme isoa vaatekaappia! Jihuu!(en koskaan sano oikeasti näin, mutta nyt olen liian iloissani!!) Tietysti järjetelen vaatteeni kaappeihin minun työkaverini opettamalla vaateliikkeiden käyttämällä viittaus- tavalla(koska se saa oikeasti vaatteet näyttämään paremmilta viikattuna..) ja pidän huolta, että kaappini pysyvät järjestyksessä! Hah, näkis vaan! Vaikka haluaisinkin pitää sisäisen minimalistin hengissä, sisäinen sottapyttyni on vielä(ja ikuisesti) enemmän valloillaan. Täälläkin pitäisi siivota, mutta minä vaan jotenkin ajattelen että muutan kohta(3 viikon päästä vasta), joten minun tarvitsee siivota vasta loppusiivous. Olen taas loogisuuden huippu.

 Jos joku kysyisi minulta joskus millaisen tuparilahjan haluaisin, sanoisin että Bourgie valaisimen. Olen halunnut sitä jo viime kesästä asti ja minun pitikin ostaa se jo ensimmäisestä palkastani ikinä, mutta sitten tuli kaikkea muuta ostettavaa. Ehkä saisin sen tähän asuntoon. Sopisikohan se sinne paremmin.. Ehkä. :) 

 Nyt unille! Tai ihan kohta C.S.I:n jälkeen.