Pidin viikon ajan positiivisuuspäiväkirjaa. Liitän sen tähän. Ehkäpä viime viikon hyvät hetket auttaisivat nostamaan mielialaani myös viimeviikkoisten huonojen hetkien takia.

 "La 24.04.2010 Löysin kohottavat mustat rintsikat, jotka kadotin pari kuukautta sitten! Ne olivatkin sänkyni alla! Sain hyvää seksiä Unelmamieheltä! 69!(?!) Oli ihanaa nukkua myöhään ja syödä aamiaspäivälliseksi mozzarellapitsaa, joka oli niin namia.

 Su 25.05.2010 Kävin vuokraamassa sunnuntaikatsomista, ja Filmtownissa soitettiin Pinkin I Don't Believe You, joka myös soitettiin perjantaina ****** hitaiden aikaan. Se tuntui merkiltä. Mr. Big Sinkkuelämää- sarjassa muistutti taas, että jotkut vain tapaavat sen oikean johon palaa yhä uudelleen. Sain äidiltä 40€ ruokarahaa- pyytämättä! Paljastui millainen mies Kaksonen on- onneksi!

Ma 26.04.2010 Sain pitkästä aikaa jutella ***** kanssa. Täydellisten naisten uudet jaksot alkoivat. (Maanantaina tuntui vaikealta löytää positiivisia puolia..) 

Tiistai 27.04.2010 Ulkona oli ihana myrskyinen ilma! Satoi vähän ja tuuli, mutta minusta se tuntui ihanan vapauttavalta! Oli myös hauskaa kokeilla töissä ****** kanssa erilaisia rooliasuja. Sai hyvät naurut pitkästä aikaa! Löysin Lindexiltä kaksi ihanaa huivia- valkoisen 5€ alesta ja vaalean "maatuska" huivin. Sekä saippuakuplia ja ilmapalloja Tiimarista vappua varten.

Keskiviikko 28.04.2010 Aurinko paistaa. Sain hyvää ruokaa ostettua ja ostin samalla kaksi alkoholijuomaa- ja minulta kysyttiin paperit!! Jee! Katsoin Sinkkuelämää- leffan ja ilostuin taas niinkuin aina sitä katsoessa. Uusin Aku Ankka tuli ja siinä oli Don Rosan piirtämä sarjakuva.

Torstai 29.04.2010 TODELLA HYVÄ PÄIVÄ!!! Sain vihdoin asunnon ********. JEEEEE!!! Kaikki tuntui menevän putkeen tänä päivänä.

Perjantai 30.04.2010 Vietimme hauskaa iltaa minun luonani hieman isommalla tyttöporukalla. Se oli hauskaa.

Lauantai 1.5.2010 Ihanaa kirjoittaa 1.5, koska nyt minulla on tasan kuukausi aikaa muuttoon! =) Pitää muistaa tehdä kaikki muutokset, kirjoittaa monia muistilistoja ja mitä nyt tarvitseekaan tehdä ennen uuteen kotiin muuttamista. Soitin kriisipuhelun äidille huonosta tulevasta rahatilanteestani kun aloitain syksyllä opiskelut, ja äiti ja isä(<3) lupasivat pitää huolen, että tulen toimeen heidän viikottain maksamallaan rahasummalla. Ihanaa.. Minulla on hyvät vanhemmat. He pitäävät huolta lapsestaan. "

 Noin. Kyllä niitä hyviäkin asioita tapahtuu minunkin elämässä. Nyt menen suihkuun ja sitten en tiedä miten viettäisin tämän päivän. Ehkä katselen elokuvia ja siivoilen eilisen jälkiä. Kirjoitan muistilistoja muutosta.. :)